free download 78 travel guides written by experts

Dupa succesul colectiei “Bohemian Rainbow”, Cosmina Englizian ne pregateste un nou eveniment!

Spectacolul va avea loc joi, 11 februarie, la Aristocrat Events Hall, o locatie foarte noua, eleganta si stylish, asa cum si este si colectia de rochii pentru ceremonie sau cea de lenjerie intima a creatoarei.

La aceste adevarate "obiecte de arta" s-a lucrat timp de aproape un an de zile, data fiind aplicarea tip "broderie de cristal’ pe majoritatea pieselor vestimentare.

Spectacolul este astfel conceput incat sa imbine armonios cele doua evenimente – "White Dream Collection" si "Cinema by Passion du Brasil".

Pe langa vocea lui Jennifer Crestol si momentele de coregrafie, colectiile si manechinele superbe, dar si surpriza serii – Crystal Dream, rochia impodobita cu 55.000 cristale Swarovski si a carei valoare ajunge la 30.000 de euro – vor crea un spectacol de moda neuitat!

Partenerii acestui eveniment sunt: ING Private Banking, Crystalized Swarovski Elements, Finlandia, Chambord, Avitech, Estee Lauder, Clinique, Silhouette, Aristocrat Events Hall, Kaloni Shoes, Cris Style, Platinum Style, Leonidas si GDS Consult.

Un eveniment marca Style&Nature.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *