free download 78 travel guides written by experts

Dupa ofertele estivale urmeaza promotiile de toamna

eChiosc oferă noi pachete de reviste la prețuri extrem de atractive în cea mai recentă promoție a chioscului virtual. Zece pachete de nota 10 sunt disponibile pentru utilizatorii aplicației, care vor sa fie în mijlocul evenimentelor.

Indiferent de domeniul de interes, eChiosc vine și în această toamnă cu o ofertă atractivă pentru toți utilizatorii săi. Domnii vor fi încântați de pachetul "Premium pentru barbați", care include revistele de lifestyle masculin: "FHM", "Men’s Health" și "Esquire" și publicația "Auto Motor și Sport" – liderul revistelor auto din România. Pachetele: “Lumea bărbaților” și “Miscelaneu” completează oferta adresată domnilor, care beneficiază de discount-uri de până la 35% la achiziționarea acestora.

Pentru doamne există "Stil feminin" care include revistele de modă, stil și shopping: "Cosmopolitan", "Marie Claire", "Beau monde", "Harper’s Bazar", "Story", toate la prețul de numai 5.99 Euro în loc de 8.55 Euro. Alături de acesta, reprezentantele sexului frumos se pot bucura de pachete speciale, precum: "Universul femeilor", adresat în special mămicilor, "Ghid de stil", un must have al toamnei pentru orice femeie stilată, "Modista", o sursa de inspirație în alegerile de frumusețe, shopping și modă și pachetul "Femina" – pentru femei care vor să se inspire din poveștile celebrităților.

Oferta eChiosc de toamnă cuprinde, de asemenea, pachetele "InfoUtil" – cu informatii din diverse domenii și "Decorativ" – cu idei pentru casă și gradină.

Pachetele de toamnă conțin revistele trustului Sanoma Hearst și au reduceri de până la 40%, fiind create pentru pasiunile cititorilor, indiferent de domeniul de activitate de care sunt interesați. Prețurile variaza între 1,59 Euro și 5,99 Euro.

Conform declarației Adinei Vasilescu, Digital and Special Interest Publisher: “Sanoma dorește ca revistele pe care le publică să fie accesibile cititorilor în orice format convenabil pentru aceștia. Dacă un cititor preferă formatul digital de pe tabletă, atunci noi vrem să-i oferim această experiență în cel mai bun și accesibil mod.

De aceea, parteneriatul cu eChiosc este o oportunitate și dorim să încurajăm utilizatorii de tablete din Romania să-l folosească. Conținutul de calitate pe care-l oferim este foarte potrivit pentru tablete.”

Bucuresti, 05.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *