free download 78 travel guides written by experts

Dupa o vacanta plina de peripetii, Lavinia Vidrean incepe

un nou sezon la J adore TV
La Romantica, Ilinca Vandici va adopta stilul punk chic

La J’adore TV nimic nu mai este ca odinioară! Modele se schimbă şi ghidul de shopping, la fel! Manşetele impecabile şi scrobite sunt depăşite… La mare căutare sunt cele suflecate proletar şi şifonate de-atâta muncă. În iubire, nu mai este loc de suferinţă. Este nevoie doar de o garderobă potrivită şi de un stilist cu idei inovatoare! Iar modelele de stil de azi sunt foarte aproape de vârsta adolescentei. Ilinca Vandici are 22 de ani si este deja muză. Toate acestea la J’adore TV! Şi încă n-aţi văzut nimic!

Lavinia Vidrean începe un nou sezon alături de shopaholice la Romantica cu speranţa că…a scăpat de ghinion! Vedeta Romantica şi-a dorit o vacanţă de vis în Creta şi, în final, s-a ales cu….o mie de fotografii lipsă! De profesie fotograf, moderatoarea nu merge nicăieri fără un apărat foto. Iar în Grecia a plecat cu unul dintre aparatele preferate pe care l-a primit drept premiu la un concurs. A plecat cu el şi s-a întors fără el! I-a fost furat! Ghinioanele s-au ţinut lanţ! Un mic accident cu scooterul, vremea rea au convins-o pe vedeta Romantica să plece la munte la întoarcerea în ţară pentru a se relaxa. Astfel, într-o mare formă, Lavinia se întoarce la “J adore Tv” în fiecare duminică începând cu orele 11.00.

Trendul “rulează” – sacouri şi jeanşi supradimensionaţi cu manşetele suflecate sunt “in”; au fost celebri în anii ’80, iar Katie Holmes şi Kate Moss i-au readus în trend. Ilinca Vandici este vedeta shoppaholică de la J’adore TV.  Concurentele trebuie să o convinga să renunţe la “smart casual” şi să se îmbrace în…punk chic şi “intelectuala fashion”.

Cum te îmbraci ca să scapi de depresia “post despărţire” şi să-ţi lipeşti la loc inima făcuta bucăţi de ex-ul? Ce ţinută alegi dacă eşti single de un an şi ai chef de o noua iubire? Cătălin Enache, stilist la Tabu are soluţiile perfecte de “psihologie a garderobei”. Oana Titică, redactor şef J’adore începe din această săptămână raidul prin magazine pentru…5 minuni de shopping. Shoppaholică profesionistă, Oana are cele mai bune recomandări de cumpărături (în trend, chilipiruri, surprize, noutăţi) pentru fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri. Pentru că sâmbătă este pentru party, iar dumninica e …J’adore  la Romantica!

Bucuresti, 19.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *