free download 78 travel guides written by experts

Dupa Bucuresti, dr. Mihaela Bilic va spune ca “Sanatatea are gust”

intr-un turneu de promovare in tara

Cele mai frumoase momente sunt pregătirile de dinaintea unui eveniment mult-aşteptat. Și atunci când chiar se întâmplă, parcă trece prea repede. Aceasta ar fi, pe scurt, povestea spusă de Curtea Veche Publishing despre lansarea din Bucureşti a volumului “Sănătatea are gust” de dr. Mihaela Bilic – trei zile şi trei nopţi în jurul tradiţiilor şi mâncărurilor româneşti.

Evenimentul a avut loc pe 24, 25 şi 26 octombrie la Loft Lounge Bucureşti, care a fost împărţit în șase scene decorate şi aromate cu tipuri cât mai diverse de bucate. Totul a început cu o conferinţă de presă, după care prieteni și admiratori de pretutindeni au venit să o întâlnească pe dr. Mihaela Bilic, să primească un autograf, să guste din bucatele gustoase şi seara să urmărească show-urile revigorante susţinute de Loredana (24 octombrie) şi Horia Brenciu (25 octombrie).

Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la eveniment, vă invităm să urmăriţi pe pagina noastră de Facebook albumul Lansare: “Sănătatea are gust” – Mihaela Bilic sau să vizitaţi blogul editurii.

Renumitul doctor nutriţionist va putea fi întâlnit şi la standul Curtea Veche Publishing de la Târgul internaţional de carte Gaudeamus (23 – 27 noiembrie), unde va acorda autografe, iar pe data de 26 noiembrie, începând cu ora 12.00, va lansa volumul “Sănătatea are gust”.

Evenimentele dedicate nutriţiei sănătoase vor continua printr-o serie de întâlniri cu dr. Mihaela Bilic organizate de Curtea Veche Publishing în marile oraşe din ţară. Începând cu data de 2 noiembrie, pe site-ul www.curteaveche.ro cei care doresc să se organizeze un astfel de eveniment şi în oraşul lor îşi pot exprima această preferinţă într-o secţiune special dedicată. Oraşele care înregistrează cele mai multe invitaţii vor fi trecute pe harta lansărilor din ţară.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *