Shadow

După 2 zile de distracție și aventură în Parcul Făget din Mioveni, CFMOTO DAY ADVENTURE FEST anunță a doua ediție pentru mai 2024

Peste 45.000 de iubitori de muzică și aventură în aer liber au participat în acest weekend la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST, în Parcul Făget Mioveni și s-au bucurat de activități pentru întreaga familie, expoziții de motoare și mașini, drive test și de concerte susținute de o selecție impresionantă de artiști: Andia, Alan, Alina Eremia, Aza, Blanco, Dorian Popa, Macanache, Mario Fresh, Nicole Cherry, Parazitii, Petre Stefan, Smiley si Vescan.

„Pregătim deja cea de-a doua ediție a evenimentului CFMOTO DAY ADVENTURE FEST, impulsionați fiind de succesul uriaș pe care prima ediție l-a înregistrat. Anunțăm astfel, în premieră, că CFMOTO DAY ADVENTURE FEST ediția a doua va avea loc cel mai probabil în mai 2024, data exactă urmând a fi comunicată în perioada următoare. Pregătiți-vă pentru alte zile pline de adrenalină, muzică captivantă și surprize memorabile!”, declară Sebastian Ivan, Directorul de Marketing al CFMOTO România.

 CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

Intrarea la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST ediția I a fost gratuită. Vizitatorii primei ediții au avut posibilitatea să participe la activități pline de adrenalină, să participe la concerte dar și să admire ultimele noutăți CFMOTO, de la motociclete, până la vehicule off-road, dar și vedeta sezonului scuterul electric ZEEHO. Marele premiu al tombolei CFMOTO DAY ADVENTURE FEST – Ediția I a fost un ATV CFMOTO.

Pentru amatorii de bunătăți culinare, zonele de food au oferit o varietate de delicatese, iar familiile s-au bucurat de activități și spații dedicate.

Totodată, vizitatorii au avut posibilitatea de a dona la standul Fundației Metropolis, prezentă la eveniment în calitate de partener social, pentru a susține programul “Spitale publice din bani privați”.

Cea de-a doua ediție a CFMOTO DAY ADVENTURE FEST promite să fie locul unde aventura se întâlnește cu pasiunea pentru motoare, aventură și muzică, dar și pentru construirea comunității și pentru responsabilitate socială.

Așadar, pregătiți-vă pentru o aventură de neuitat la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST ediția a doua în mai 2024!

Pentru mai multe informații și detalii actualizate despre eveniment, vă invităm să vizitați site-ul oficial al festivalului: www.cfmotoday.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *