free download 78 travel guides written by experts

Dupa 11 ani, Faith No More se reuneste pentru un turneu extraordinar

Legendara trupa va sustine un concert live in aceasta vara la Bucuresti, in cadrul “Reunion Tour 2009”!

Dupa o absenta de 11 ani de pe scena muzicii rock, arhicunoscuta trupa Faith No More isi surprinde fanii si porneste unul dintre cele mai asteptate turnee de reuniune din toate timpurile. Iubitorii de rock alternativ din Romania sunt asteptati la un mega-concert, pe 15 august 2009, la Sala Polivalenta. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 28 mai 2009, in reteaua magazinelor Diverta.

Reprezentantii Faith No More le promit fanilor un spectacol dinamic si exploziv, in cadrul caruia vor putea asculta cele mai cunoscute piese din repertoriul formatiei: “Easy”, “We care a lot”, „Epic”, “Stripsearch”, „Everything’s ruined”, „Falling to pieces”, „The Real Thing”  sau „Last cup of sorrow’. 

Componentii trupei Faith No More care vor incinge atmosfera la Bucuresti sunt Mike Patton (solist vocal), Billy Gould (chitara bas), Mike Bordin (tobe), Roddy Bottum (clape) si John Hudson (chitara).

“Reunion Tour 2009” va include spectacole in mai multe tari europene: Marea Britanie, Elvetia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda,  Bulgaria, Belgia, Olanda si Franta.

Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 17 ani si insumeaza 6 albume vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume, Faith No More este unul dintre cele mai importante nume din istoria rockului alternativ.

Trupa este recunoscuta pentru imbinarea elementelor de heavy metal, rock progresiv, hip hop, punk hardcore, thrash metal si jazz. Printre cele mai cunoscute albume se numara: „The Real Thing” (1989), Angel Dust(1992) si „King for a Day, fool for a lifetime” (1995).

Evenimentul din Romania este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

Despre Faith No More

Faith No More este o renumita trupa de rock alternativ experimental ce s-a format in anul 1982, in San Francisco, California. Stilul trupei a fost marcat de-a lungul activitatii in industria muzicala a formatiei, de diferite influente precum hip hop, funk sau soul.

Trupa, a carei lider este Mike Patton, s-a destramat in anul 1998, cand membrii acesteia s-au dedicat unor proiecte muzicale diferite. Dupa 11 ani de activitati individuale s-a decis revenirea Faith No More in industrie. Singura diferenta in ceea ce priveste componenta formatiei este reprezentata de absenta lui Jim Martin, chitaristul ce a decis sa se retraga inca din 1993.

Discografia Faith No More cuprinde albumele: 1985 – We Care a Lot, 1987 –

Introduce Yourself, 1989 – The Real Thing, 1992 – Angel Dust, 1995 – King for a Day… Fool for a Lifetime, 1997 – Album of the Year.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *