metalshow

Dupa 10 ani de Salsa in Romania, Wilmark lanseaza ProFM Latino, cel mai nou radio de pe profm.ro

Colubianul Wilmark, cunoscut publicului si ca membru al juriului in emisiunea “Dansez pentru Tine”, sarbatoreste, pe 18 decembrie, 10 ani de activitate  a scolii sale de dans “Wilmark Academia de Baile Latino”. Evenimentul va avea loc la World Trade Plaza si va fi primul Ballroom Salsa organizat in Romania. Mai mult, odata cu petrecerea aniversara, artistul lanseaza singurul radio dedicat genului muzical latino: ProFM Latino!

“Am ales ca la petrecerea aniversara 10 ani de “Wilmark Academia de Baile Latino”, prima scoala de salsa din Romania,  sa-mi lansez cel mai nou proiect si in acelasi timp cel mai nou radio online de pe www.profm.ro: ProFM Latino. Sunt mandru de el si ii invit pe toti iubitorii de muzica si nu numai sa-l incerce, fie ca il asculta acasa sau la birou. Datorita stilurilor diversificate si programului bine pus la punct ascultatorii vor intra in atmosfera 100% latino.”, a declarat proiect managerul ProFM Latino, Wilmark Rizzo.

Anul acesta, ProFM a demarat un proiect prin care doreste sa satisfaca toate gusturile muzicale ale ascultatorilor sai. Numai pe www.profm.ro ei pot asculta ProFM Alternative, ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, ProFM ’90, ProFM Reggae, ProFM ’80, ProFM Sofa, ProFM ROCK, ProFM Rhythm and Blues si, incepand cu 18 decembrie, ProFM Latino.

Pentru a sarbatori cum se cuvine cele doua evenimente, aniversarea a 10 ani de “Wilmark Academia de Baile Latino” si lansare ProFM Latino, Wilmark va aduce in premiera in Romania unul dintre cei mai in voga dansatori ai momentului, noul “tanar minune” la nivel mondial din domeniul salsei  – Dom si trupa sa de dans Ramark Dance Company din Franta.

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *