free download 78 travel guides written by experts

Duminica, trupa Refresh, finalista X Factor, vine in platou la Gabi Firea Show

Vezi cum au evoluat băieţii după ce au părăsit super showul!

Duminica aceasta, de la 13.30, “Gabi Firea Show” revine la Antena 1 cu o nouă ediţie specială. Întâlnirea unor oameni deosebiţi, poveşti de viaţă impresionante, muzică de calitate, discuţii savuroase şi multă voie bună, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele unei duminici perfecte alături de îndrăgita prezentatoare şi invitaţii ei. Benone Sinulescu, un artist cu o activitate de peste 55 de ani, va veni în platoul emisiunii pentru a-şi spune povestea şi pentru a fi omagiat.

Pentru Benone Sinulescu au fost pregătite numeroase surprize, de la demonstraţii de artă culinară, la momente muzicale deosebite. Una dintre trupele care vor veni la Gabi Firea Show este Refresh, doi băieţi care, sub îndrumarea atentă a Paulei Seling, au reuşit să impresioneze publicul ca finalişti ai supershowului X Factor.

Deşi iniţial, la audiţiile din Bucureşti, nu au reuşit să impresioneze foarte mult juriul, cei doi au profitat la maxim de şansa primită, s-au reabilitat în bootcamp şi au trecut în următoarea etapă. Evoluţia lor la X Factor a fost într-adevăr spectaculoasă, concurenţii devenind mai buni cu fiecare ediţie. Pe parcursul supershowului, Refresh a încântat publicul cu melodii precum “Atât de singur”, “All for Love”, “Always” sau “Right here waiting”. Vezi cum au evoluat concurenţii după ce au părăsit X Factor, duminică la “Gabi Firea Show”!

Tot duminica aceasta vor mai veni în platoul emisiunii pentru a le oferi celor de acasă momente muzicale deosebite Cătălin Josan, Celia, Narcotic Sound, Vlad Miriţă şi trupa Millenium.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 16.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *