metalshow

Duminica surprize la Iubirea face farse si Star Avatar

Daca e vara si duminica, la Antena 1 e distractie. Dupa-masa cu Roxana Ionescu si Razvan Popescu, seara cu Daniel Buzdugan.

Tavi Colen îşi caută partener de duet la Star Avatar

Febra duetelor de excepţie l-a prins săptămâna acesta şi pe Tavi Colen, solistul trupei Talisman, care a participat la emisiunea Star Avatar în rolul de invitat principal. Pentru un duet cu Tavi s-au înscris în competiţie Maria Buză, Jean Paler şi Miki, vedetele ascunse ale showului.

Un moment spectaculos din ediţia difuzată duminică, de la ora 17.00 de postul Antena 1, a fost sceneta în care o idee a fost transpusă în mai multe genuri de film: comedie, acţiune, musical, horror şi indian. O altă situaţie amuzantă în care a fost implicat şi invitatul principal s-a terminat cu o glumă pe seama lui Tavi Colen, participanţii numindu-l chitros. După primele două probe, toate avatarurile i-au cerut lui Tavi bani pentru prestaţia lor muzicală şi actoricească. Tavi a respins cererea, motivând ca e îmbrăcat în costumaţia de scenă şi că banii sunt în cabină. Pentru a rezolva situaţia, i s-au adus pantaloni din recuzită iar avatarurile au căutat prin buzunare, însă fără niciun rezultat. Drept urmare, Tavi a trebuit să găsească răspunsuri pentru glumele pe tema faptului că ar fi sărac.

La finalul emisiunii, umorul a lăsat loc muzicii de calitate. „Mă dusei să trec la Olt” va fi melodia cu care Tavi Colen şi câştigătorul duetului vor bucura publicul român.

Alături de Roxana Ionescu, Răzvan Popescu şi Octaviana Fieraru, serile de duminică îi vor face pe români martori ai unor momente inedite, într-un show de excepţie. Emisiunea „Star Avatar” îşi va cuceri telespectatorii cu duete neaşteptate, vedete surpriză şi umor de calitate. În cadrul emisiunii, trei vedete ascunse vor fi reprezentate de avataruri într-o competiţie pentru un duet cu invitatul principal al ediţiei. La final, telespectatorii se vor putea bucura de momente muzicale memorabile.

Lavinia, prietena Biancăi Drăguşanu s-a cuplat cu Stoian

Mare iubire mare! Un nou cuplu îşi face apariţia în colorata lume mondenă. Este vorba despre Lavinia, prietena Biancăi Drăguşanu şi Mircea Stoian, sarcastica prezenţă nocturnă din emisiunea lui Dan Capatos. Se pare că cei doi plănuiesc pentru publicul interesat de micile picanterii mondene un show mai păcătos decât cel la care au participat alături de Capatos protagoniştii acestei idile estivale.

Cei doi amorezi au fost surprişi în timpul unei întâlniri secrete într-o vilă luxoasă din Bucureşti. Dacă în mod normal de la un cuplu proaspăt format se aşteaptă gesturi tandre, Lavinia şi Stoian au oferit un spectacol şocant mai ales datorită modului în care colegul lui Capatos se comportă în intimitate. În prezenţa iubitei sale, Stoian a renunţat la regulile standard de conduită, râgâind la masă şi vărsând mâncare din gura. Gesturile bădărane au culminat însă cu momentul în care Stoian a început să-şi taie unghiile de la picioare chiar în timpul prânzului.

Dezvăluirea de senzaţie a întâlnirii a fost însă faptul că Lavinia s-a cuplat cu Stoian din interes. Iar interesul cel mai mare al fetei în această relaţie era de a face o farsă excepţională părinţilor ei. Partenerul de glume televizate a fost evident Mircea Stoian care a reuşit să-şi joace impecabil rolul de bădăran în faţa familiei oripilate. Farsa va fi difuzată această dumincă, de la 20.30, de postul Antena 1.

Emisiunea “Iubirea face farse”, difuzată de postul Antena 1 în fiecare duminică de la 20.30, oferă telespectaorilor umor de calitate, seri pline de surprize şi multe momente de suspans. Alături de Daniel Buzdugan, gazda acestui show estival, telespectatorii vor putea asista la scene neobişnuite din viaţa unor familii a căror fiu sau fiică va anunţa căsătoria cu o vedetă autohtonă.

Păsat şi-a pus stripperii să facă un dans pentru mama soacră

Săptămâna aceasta, Cornel Păsat a fost surprins într-o întâlnire privată cu părinţii iubitei sale, într-o casă din Bucureşti. Păsat şi-a dat toată silinţa pentru a-şi impresiona mama soacră însă nu s-a folosit de abilităţile lui culinare, de romantism sau simţăminte creştine ci a ales să facă pentru mama soacră ce ştie mai bine, un show incendiar de striptease.

Aşa că a sunat câţiva prieteni şi a dat startul unei petreceri cu iz erotic pentru viitorii socrii. Cei doi au asistat la momente inedite de dans şi au văzut perindându-se prin faţa ochilor fete la bustul gol şi băieţi musculoşi în chiloţi. Ca să fie siguri că nu visează, în scurt timp a apărut şi Daniel Buzdugan pentru a face puţină lumină în viaţa privitorilor. În urma dezvăluirilor lui Buzdugan, se pare că showul de striptease a fost cât de real se poate, ceea ce intra în categoria farse era însă relaţia dintre Păsat şi fiica celor doi.

Showul stripperilor nu a şocat doar pe părinţii invitaţi ci a stârnit şi curiozitatea celor ce trăiau prin apropierea casei care a găzduit farsa. În timpul filmărilor, la gard au început să se strângă din ce în ce mai mulţi vecini interesaţi de ce se putea întâmpla în curtea cu stripperi. Din păcate pentru ei, bucuria nu a durat decât o zi. Filmarea de la „Iubirea face farse” va fi difuzată de Antena 1 duminica aceasta de la 20.30.

Emisiunea “Iubirea face farse”, difuzată de postul Antena 1 în fiecare duminică de la 20.30, oferă telespectaorilor umor de calitate, seri pline de surprize şi multe momente de suspans. Alături de Daniel Buzdugan, gazda acestui show estival, telespectatorii vor putea asista la scene neobişnuite din viaţa unor familii a căror fiu sau fiică va anunţa căsătoria cu o vedetă autohtonă.

Bucuresti, 31.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *