Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Duminică seara la AMC: râzi și te relaxezi cu Asterix și Obelix

Acțiunea capătă suspans și comic de situație când cei doi celebri gali află că poțiunea lor magică este interzisă de regulamentul Jocurilor Olimpice

AMC vă invită pe micul ecran la o porție de umor franțuzesc, poțiuni magice și o (re)întâlnire cu inegalabilii Asterix (Clovis Cornillac) și Obelix (Gerard Depardieu).

Astfel, ”Asterix la Jocurile Olimpice”/”Astérix aux jeux olympiques„ (2008) e difuzat de AMC duminică, 22 martie, de la ora 19:35 și în reluare luni, 23 martie, de la 15:35.

Cu cel mai mare decor construit vreodată în Franța (stadionul Jocurilor Olimpice) și nume extrem de grele din lumea sportului și-a filmului (Alain Delon – în rolul arogantului și orgoliosului Cezar, Michael Schumacher – într-un original „bolid” Ferrari, Zinedine Zidane, Toni Parker etc.) pe generic, Asterix la Jocurile Olimpice aduce pe micul ecran – în aceste zile de criză sanitară – umor franțuzesc, unele dintre cele mai palpitante aventuri ale celebrilor Asterix și Obelix și unele dintre cele mai bune efecte speciale făcute vreodată în Hexagon.

Asterix la Jocurile Olimpice

De această dată Asterix și matahalosul Obelix dau fuga în Grecia, pentru a-l ajută pe prietenul lor Alafolix să câștige mâna prințesei Irina, care a dat sfară în țară că nu se va mărită decât cu vajnicul câștigător al Jocurilor Olimpice. Cel mai periculos adversar al lui Alafolix este romanul Brutus, fiul lui Cezar, care nu s-ar da în lături de la nimic pentru a și-o „adjudeca” pe Irina.

Alain Delon - Cezar în Asterix la Jocurile Olimpice

În felul lor total pe dinafară, Asterix și Obelix vor face tot posibilul să-i dejoace planurile lui Brutus, în timp ce vor inventa câteva sporturi și se vor bate cu de-alde Michael Schumacher și Zinedine Zidane. De văzut mai ales pentru glumele de interior, Cezar-ul lui Alain Delon și „rotițele” Irinei, interpretată de frumoasă Vanessa Hessler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *