metalshow

Duminica recordurilor

Editia din 4 februarie a “Duminicii in familie”, difuzata la Antena 1 de la ora 15.30 , va prezenta cele mai spectaculoase recorduri, din toate domeniile, made in Romania, omologate de Cartea Recordurilor.

Sportivi romani de clasa mondiala, showbiz, vedete sau oameni obisnuiti, romani  de care suntem mandri, isi dau intalnire in platoul Antenei 1.

Helmut Duckadam, singurul portar care a aparat patru penalty-uri consecutive in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 si Iolanda Balas, romanca care a castigat un numar incredibil de competitii, 142 si a stabilit recordul mondial de 14 ori, recordul ei fiind neegalat timp de 10 ani  sunt doar o parte dintre romanii recordmeni mondiali, invitati pe 4 februarie la “Duminica in familie”.

Gabriel Mosoianu, maestru acrobat, intrat de 3 ori in Cartea Recordurilor pentru performantele in realizarea piramidei umane, va face o demonstratie in direct la “Duminica in familie”, la fel ca si actrita Rodica Popescu Bitanescu, “reprezentanta” celor “Cinci femei de tranzitie”, cea mai longeviva piesa de teatru contemporan din Romania.

Romanca Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din lume, omologata de Cartea Recordurilor, se va afla pe 4 februarie la “Duminica in familie”.

Si vedeta Antenei 1, Dan Negru, poate ajunge in  Cartea Recordurilor, daca, pentru al 8-lea an consecutiv, va  fi lider de audienta in noaptea de revelion de anul viitor.

Romanii obisnuiti au propria lor carte a recordurilor, dezvaluita la “Duminica in familie”; se pare ca tot mai multi romani vor sa-si vada numele in Guinness Book, stabilind tot felul de recorduri de invidiat, de la cea mai mare hora din lume(cea olteneasca, de la Slatina), cea mai mare panza pictata de copii, cel mai mare tricou din lume sau cea mai grea coliva de doua tone(in Bihor).

Bucuresti, 1.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *