free download 78 travel guides written by experts

Duminica, la “Star Chef”, Nicolai Tand il hraneste pe baiatul Monicai Anghel

Două dintre cele mai mari doamne ale scenei româneşti, Monica Anghel şi Rodica Popescu Bitănescu, vor găti în acest weekend în bucătăria “Star Chef”, de la Antena Stars. De la ora 12.00, Nicolai Tand, gazda emisiunii, şi Maria Simion, partenera lui de prezentare, îi invită pe telespectatori la porţii mari de râs şi mâncare bună.

Monica Anghel, însoţită de fiul ei, Aviv, au gătit gătesc cot la cot o prăjitură inventată chiar de cântăreaţă. “Dacă mi-ar fi dat Dumnezeu o sută de copii, o sută de copii aş fi făcut”, declară ea emoţionată. Şi pentru că mama lui era puţin ocupată cu prăjitura, Nicolai a început să-l hrănească pe Aviv cu pastele pe care chiar el le-a gătit pentru junior. Care sunt mâncărurile preferate ale băieţelului Monicăi Anghel, dar şi cine o ajută pe artistă la gătit, telespectatorii Antenei Stars vor afla în duminică de la ora 12.00, la “Star Chef”.

Actriţa Rodica Popescu Bitănescu, cealaltă invitată a lui Nicolai, recunoaşte că este gurmandă şi pofticioasă . Pentru emisiune, artista a gătit o supă de fructe de mare: “ceva mai bun pe Pământ nu există”, afirmă ea cu mândrie. Dar pentru telespectatorii Antenei Stars, Rodica Popescu Bitănescu acceptă să-şi deconspire secretul în bucătărie: “găteşte şi cu puţin suflet”. De unde a învăţat marea actriţă să facă mâncare, telespectatorii vor vedea în sâmbătă, de la ora 12.00, la Antena Stars.

Bucuresti, 31.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *