free download 78 travel guides written by experts

Duminica, la Avant-Garde: „Sarbatorile la Romani.  Sfintul Andrei, traditii si credinte”

Duminica, 27 noiembrie, incepind cu ora 16, va invitam, alaturi de revista GLARE, la o intilnire duminicala pe tema Sarbatorilor la Romani. Vom discuta despre Sarbatorile Romanilor, despre Sfintul Andrei si traditiile legate de acest important moment in cultura noastra. Vom aduce in discutie si sarbatorile imprumutate (Halloween, Sf. Valentin), locul pe care il ocupa in viata noastra si in special a adolescentilor. Pentru citeva ore, ne propunem sa discutam despre traditii, un important filon pentru romani. 

La discutii este invitat sa participe si publicul, cele mai bune interventii fiind premiate cu mini-interviuri in revista Glare (www.glaremagazine.ro).

Invitati:
Prof. univ. dr. Pr. Vasile Nechita (Facultatea de Teologie Ortodoxa Constanta)
Paroh, Biserica “Sfintul Apostol Andrei” Iasi
Lector Dr. Bogdan Constantin Neculau (Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea “Al. I. Cuza”), Inspector pentru educatie permanenta, Inspectoratul Scolar Judetean
Designer Geanina Vatamanu

Moderator: filolog Alexandra Coman

Proiectul Sarbatorile la Romani deschide Serile Glare, o serie de intilniri care isi propune, impreuna cu membrii comunitatii iesene, sa aduca in discutie subiecte importante din domeniile sanatatii, antreprenoriatului, religiei si etnografiei, educatiei scolare si universitare si nu numai.

Va asteptam cu drag!

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *