free download 78 travel guides written by experts

Duminică, “În fața ta”, la Digi24

Cristian Tudor Popescu despre Gala Oscar 2020 și favoritul său la titlul de ”Cel mai bun film”

Gazetarul și cinefilul Cristian Tudor Popescu vine duminică, de la ora 14:00, „În fața ta”, la Digi24.

Într-un dialog cu Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, Cristian Tudor Popescu vorbește despre Oscarurile din acest an, despre filmele considerate „marile favorite” ale juriului, dar și despre producția sa preferată.

”La Oscarul 2020 toate-s vechi și 9 (nr. cifra nouă) toate. Sunt 9 filme la secțiunea «Cel mai bun film», dar niciunul nu duce cinematografia nici măcar un centimetru mai departe”, spune Cristian Tudor Popescu despre producțiile nominalizate anul acesta.

CTP, In fata ta

Gazetarul, istoricul și criticul de film le-a destăinuit celor doi interlocutori că, deși preferatul său este filmul „Parazit”, nu crede că va câștiga premiul pentru cel mai bun film.

În opinia sa, lupta pentru acest titlu se va da între „Joker” și „1917”, peliculă a cărei lansare în cinematografele din România a fost susținută și de Digi24.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14:00, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru aduc “În fața ta”, la Digi24, oameni de cultură, artiști, politicieni sau lideri din business într-un cadru în care bunul simț dictează tonul dialogului despre temele momentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *