metalshow

Duminica, de la 20:30, Antena 1 difuzeaza ultima semifinala a show-ului „Ham talent”

Un singur pas mai e până în finala singurului show de televiziune din România care pune necuvântătoarele în lumina reflectoarelor, iar duminică, de la 20:30, telespectatorii vor putea descoperi cine sunt ultimii concurenți care reușesc performanța de a ajunge până în ultima ediție din acest sezon al emisiunii.

Dincolo de muncă, antrenament, dragoste și devotament, un rol crucial îl va juca inventivitatea de care vor da dovadă stăpânii animalelor de companie și tocmai creativitatea lor va fi cea care va asigura echipei om – animal un loc binemeritat în marea finală a emisiunii, difuzată de Antena 1 chiar în Ajunul Crăciunului.

Duminică, în ultima semifinală „Ham talent”, papagalii, caii și câinii vor încerca să înduplece juriul, care are simțurile mai ascuțite decât oricând, și să lase atât publicul, cât și telespectatorii cu răsuflarea tăiată.

Vali Vasilescu își va face intrarea în scenă într-o manieră ce va lăsa membrii juriului muți de uimire, Bolo va arăta că înaripatele sale atât de iubite se pot umfla în pene motivat, iar Rita Pataki și cățeii ei ce par teleghidați vor surprinde din nou. Nu vor lipsi însă nici incidentele, iar juriul va pedepsi drastic momentele periculoase. Despre ce este vorba, duminică, de la 20:30, la „Ham talent”.

Ca și până acum, publicul prezent în platou va decide, prin vot, cine merge în finală la categoria „frumusețe”. De această dată, spectatorii vor stabili reprezentanții de seamă ai câinilor de talie mare, ai celor de talie mică și ai rasei Chow-Chow. Cine sunt frumoșii finaliști, duminică, de la 20:30, la „Ham talent”.

Bineînțeles, Liviu Vârciu își continuă ritualul de cucerire a Dianei Munteanu și încearcă să învețe de la fiecare animal întâlnit orice truc ce i-ar putea fi de folos. Una dintre replicile cu care speră să o convingă pe Diana să facă parte din viața lui va fi: „Nu vrei să facem niște boboci? Ce îi răspunde frumoasa jurată, duminică, de la 20:30, la „Ham talent”.

Bucuresti, 19.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *