free download 78 travel guides written by experts

Duminica, 2 februarie, de la ora 20:30, la “Ochii din umbra”:

O experienta tragica, folosita drept scuza de catre un sot infidel, schimba definitiv viata unei familii

Duminica, de la ora 20:30, Ernest ne prezinta povestea sotilor Mihalache care, dupa 8 ani de casnicie, trec prin momente critice.

Ioana si Florin Mihalache s-au casatorit in urma cu 8 ani, iar din dragostea lor au rezultat doi copii. Cei doi soti pareau sa aiba o casnicie frumoasa, fara dificultati insa, relatia dintre ei s-a schimbat vizibil. Florin, de meserie taximetrist, nu se mai preocupa de educatia copiilor, nu mai aduce banii acasa, asa cum obisnuia, lipseste nopti la rand din caminul conjugal si pentru toate acestea, el nu ii ofera sotiei nicio explicatie. Pentru Ioana, aceasta situatie pare de neinteles si are toate motivele sa creada ca sotul ei o insala.

La indemnul prietenelor, Ioana ii solicita ajutorul lui Ernest pentru a afla ce ascunde Florin si care este adevarata viata pe care o duce atunci cand lipseste de acasa.

Pe parcursul a doua saptamani de filaj, Ernest descopera ca Florin isi traieste fiecare clipa la maxim. Cu bani obtinuti ilegal de pe cursele de taxi, merge la orice femeie pe care o intalneste in cale. Acesta a ajuns sa aiba aventuri atat cu femei de moravuri usoare dar si cu femei casatorite pe care le impresioneaza ducandu-le la chefuri cu lautari.

Ce se intampla atunci cand, in urma unei escapade amoroase, Florin ajunge acasa batut? Dar in clipa cand acesta, cu un tupeu incredibil, aduce in casa pe una dintre iubitele sale?

Cum va reactiona Ioana cand va vedea adevarata fata a sotului si ce se intampla atunci cand actiunile lui Florin sunt deconspirate, aflati duminica, 2 februarie, de la ora 20:30, urmarind o noua editie “Ochii din Umbra”, prezentata de Ernest, la Kanal D.

Bucuresti, 31.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *