free download 78 travel guides written by experts

Duminica, 11 mai, de la ora 20:00, la “Ochii din umbra”: O sotie indragostita isi tradeaza mama

de dragul sotului

Duminica, 11 mai, de la ora 20:00, la “Ochii din umbra”, Ernest ne prezinta cazul Lidiei, o femeie care si-a tradat familia de dragul sotului ei.

Lidia Marin, profesoara de matematica, s-a casatorit, in urma cu 4 ani, cu George, de profesie medic. Lidia este innebunita dupa sotul sau si este in stare sa faca orice pentru el, convinsa fiind ca si el o iubeste la fel de mult. Asa se si explica faptul ca cei doi s-au casatorit la numai 2 luni si jumatate dupa ce s-au cunoscut. George se poarta foarte frumos cu sotia sa, insa, familia fetei este foarte suspicioasa in ceea ce-l priveste pe acesta.

Elena Marin, mama Lidiei si Alexandru, fratele acesteia, au incercat sa o ajute pe Lidia cu tot ce s-a putut, avand in vedere ca atat ea cat si sotul nu castiga foarte mult bani. Mama Lidiei le-a cumparat casa si masina, iar Alexandru le ofera diferite sume de bani, atunci cand acestia se afla la ananghie. De la un timp, insa, Alexandru nu intelege de ce Lidia ii cere sume de bani din ce in ce mai mari, justificand ca George este obligat sa faca tot mai multe cursuri de specialitate. Satui sa tot dea bani pentru George si avand suspiciunea ca Lidia este, de fapt, pacalita de acesta, Elena si fiul sau au apelat la echipa emisiunii pentru a afla ce se ascunde in spatele casniciei acesteia.

Investigatia va scoate la iveala faptul ca Lidia habar nu are cine este, de fapt, George, si ca mai mult, viata alaturi de acesta, nu este altceva decat o  minciuna.

Cum reactioneaza Lidia cand afla ca traieste alaturi de un om lipsit de scrupule, aflati duminica, 11 mai, de la ora 20:00, in emisiunea “Ochii din umbra”, prezentata de Ernest, la Kanal D.

Bucuresti, 09.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *