Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Duminca, 29 noiembrie, Antena 1 aniverseaza 22 de ani

Duminică, 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 22 de ani de la prima emisie. 22 de ani de când este „Mereu aproape” de telespectatorii săi, 22 de ani de divertisment, 22 de ani în care a schimbat viețile multor oameni. Cu ocazia acestei zile, vedetele Antena 1 și-au amintit de începuturile lor în televiziune și de toate lucrurile care îi leagă de Antena 1. „Eram în Antena 1 și acum 22 de ani, sunt și acum. Anii trec, copiii mei cresc, la fel și eu, la fel și telespectatorii noștri. De foarte mulți ani vă intrăm în case, nu intrăm nepoftiți, voi ne doriți alături. Vă mulțumesc pentru asta”, a declarat Andreea Berecleanu.

„Vreme de 16 ani n-am lipsit niciun sezon din grila de programe a Antenei 1, deci urarea e complicată pentru că Antena 1 înseamnă 16 ani din cei 44 ai mei. Ce poți să faci în 16 ani decât, copil fiind, să te faci mare?! Am crescut împreună, mulțumesc pentru partea mea de viață”, este mesajul lui Dan Negru. „La mulți ani, Antena 1! Primii 22 au fost frumoși, următorii vor fi nemaipomeniți. Îți spun din experiență”, glumește Dan.

„La 22 de ani veneam în București. E vârsta la care, pentru mine, visurile au început să devină realitate, vârsta la care totul părea posibil. Este, de altfel, și vârsta la care l-am cunoscut pe Horia Brenciu”, povestește Răzvan Simion. Dani Oțil a găsit o comparație originală legată de aniversarea de duminică: „Din cei 22 de ani pe care Antena 1 îi aniversează, aproape jumătate i-am petrecut împreună și sunt foarte mândru de asta. Au fost cei mai frumoși ani de când lucrez în showbiz. Când am venit eram la nivelul de grădiniță al televiziunii, am evoluat împreună, iar acum mă bucur aici de cei mai frumoși ani, anii facultății. La mulți ani!”

Pentru Horia Brenciu, lansarea Antenei 1 coincide cu începuturile lui în televiziune. „În 1993 mi-am început aventura în viața publică. N-a fost singura noutate, în acea perioadă Antena 1 își făcea și ea apariția pe piață. Matematic vorbind, amândoi sărbătorim 22 de ani de intense transformări. Până aici, CV-ul meu ar putea părea special și plin de istorie. Problema e că soția mea, Alice, a fost prima față care a apărut pe Antena 1 înainte ca postul să emită oficial și prima voce de la Radio Romantic. Așadar, e cineva mai cu moț ca mine. Concluzia este că am multe motive, la ceas aniversar, să spun în gura mare La mulți ani!. P.S. Duminică, 29 noiembrie, voi fi în direct cu nepoții mei, Răzvan și Dani. Noi avem încă ceva de sărbătorit: 15 ani de Neatza. Vedeți ce repede trece timpul cu noi?!, a declarat Horia Brenciu.

„Locul în care ești mereu aproape de prieteni, mereu aproape de oameni dragi, mereu aproape de oameni de la care înveți lucruri noi în fiecare zi, asta înseamnă pentru mine Antena 1. La mulți ani”, a spus Cosmin Seleși. „Pentru Alina Pușcaș, relația cu Antena 1 este cu totul specială. „Antena 1 a crezut în mine și mi-a fost mereu aproape, așa cum se întâmplă într-o prietenie adevărată. La mulți ani! Azi îi sărbătorim pe primii 22, dar eu îți doresc 222222 de ani”, spune prezentatoarea.

Pentru Mirela Boureanu Vaida, „Antena 1 este parte covârșitoare din viața mea, din ceea ce reprezint eu. Este locul în care îmi petrec multe ore, în fiecare zi. Locul în care muncesc cu drag, zâmbesc, îmi fac prieteni, trăiesc experiențe de viață uluitoare. Este locul în care am cunoscut cei mai buni profesioniști din piața de televiziune și de la care am învățat foarte mult. Este locul care mă face foarte fericită, fiindcă sunt parte din el. La mulți ani, Antena 1! Să ne trăiești și să fii, an de an, mai frumoasă și mai prosperă!”

Bucuresti, 27.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *