Shadow

Dumbrava Vlăsiei organizează un eveniment de socializare cu tinerii arhitecți înscriși în concursul Imagine Dumbrava Vlăsiei

Dumbrava Vlăsiei se pregătește pentru un eveniment special, sâmbătă, 10 martie, dedicat tuturor tinerilor arhitecți care n-au împlinit încă 31 de ani și care participă la concursul Imagine Dumbrava Vlăsiei. Cu toate că primăvara nu și-a intrat încă în drepturi, complexul rezidențial aflat în mijlocul naturii, care va găzdui proiecte de arhitectură inspiraționale, este frumos în orice anotimp.

Evenimentul va prilejui tuturor participanților ocazia de a descoperi Dumbrava și atmosfera ei, de a afla detalii despre povestea proiectului și despre infrastructura implementată și vor vedea casele deja construite de arhitecți consacrați. Și, bineînțeles, vor afla mai multe informații despre concursul prin care se urmărește obținerea unui concept architectural extraordinar, care se va concretiza prin realizarea proiectului câștigător.

Imagine Dumbrava Vlasiei

„Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe tinerii arhitecți care dau curs provocării lansate de noi, aceea de a imagina un proiect arhitectural care să se integreze perfect în contextul natural al Dumbravei. Ne dorim foarte mult ca nu numai clientul să fie mulțumit de rezultatul final, ci însuși arhitectul să se simtă stimulat și împlinit pe întreg parcursul dezvoltării proiectului gândit de el. Noi dăm mână liberă creativității acestor tineri și sperăm să avem ocazia să vedem concepte originale, special gândite pentru Dumbrava Vlăsiei, care să reinterpreteze în cheie contemporană arhitectura locală. Unicele constrângeri sunt cele impuse de planul urbanistic zonal. Însă, atunci când ai posibilitatea de a crea proiecte în mijlocul naturii, aceasta devine inspirație, iar casele vin să completeze, nu să schimbe frumusețea și dinamica locului respectiv. Astfel că abia așteptăm întâlnirea din 10 martie dintre arhitecți și jurați, echipa Radio Guerrilla și noi, gazdele, dar mai ales întâlnirea dintre arhitecți și minunata umbravă a Vlăsiei”, declară Horia Bălan, Project Director la Dumbrava Vlăsiei.

În plus, participanții vor asculta și playlist-ul Top 10 Imagine Dumbrava Vlăsiei, dedicat viitoarelor case, cu melodiile alese de ascultătorii Radio Guerrilla pentru a-i inspira pe cei înscriși în concurs. Proiectele arhitecturale pot fi depuse până pe 1 aprilie, pe site-ul imagine.dumbravavlasiei.ro, unde toți cei care vor să se înscrie își pot face cont până pe 19 martie, iar premiul cel mare, pentru proiectul câștigător, va fi de 15.000 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *