Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dulcea plictiseala

Francoise Sagan
Pro Editura si Tipografie

O tanara adolescenta, Dominique, se indragosteste de unchiul prietenului ei. Numai ca Luc, unchiul, este casatorit. Culmea, este bine primita in familia unchiului, sotia incercand s-o ajute si sa ii cumpere chiar si haine. Doi oameni care se intalnesc si descopera ca au ceva in comun: plictiseala. El porneste pe acest drum fara implicatii emotionale. Ea insa se ataseaza usor de el pana cand ajunge sa il iubeasca cu adevarat. Romanul este captivant, stilul atrage. Personajele sunt foarte bine conturate, iar emotiile lor sunt zugravite cu atentie. Fiecare moment al relatiei dintre personaje este surprins cu atentie. Pe unii ii va soca poate faptul ca sotia inselata se numeste Francoise, ca autoarea. Lectura romanului trebuie facuta si tinand cont de contextul Frantei si situatiei casatoriilor in aceasta tara.

Cum se termina aventura celor doi? Aflati citind cel de-al doilea roman al lui Francoise Sagan, Dulcea plictiseala, aparut la Pro Editura si Tipografie.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *