Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dulapuri frigorifice de calitate de la profesionisti

Orice aparate si alte lucruri am avea nevoie in afacerea noastra, incercam mereu sa alegem doar ceea ce este mai bun. Astfel, obtinem si noi rezultatele dorite si profitul calculat dar si clientii obtin produse si servicii de calitate.

Indiferent de afacerea pe care o avem, ne putem dezvolta usor daca urmam cateva idei cheie specifice fiecarui domeniu in parte. Este adevarat ca nu este un drum usor insa nici nu este nevoie sa devenim o mare companie peste noapte. Pentru mine personal este mai important sa putem oferi calitate chiar daca intr-un volum ceva mai mic decat sa oferim cantitate dar la un nivel calitativ mai scazut.

In industria alimentara exista cateva lucruri fara de care nu pot fi realizate asa cum trebuie produsele finite, echipamentele frigorifice avand astfel un rol important in pastrarea ingredientelor sau a produselor proaspete si in stare cat mai buna, pentru mai mult timp. Tinute la temperatura camerei, orice preparate de origine animala dar si produse dulci sau bauturi isi pot pierde rapid proprietatile, gustul si prospetimea si chiar mai rau, se pot strica.

dulap frigorific
sursa foto: bexon.ro

Este asadar important sa tinem produsele la temperaturile necesare pentru a putea ramane proaspete si pentru a putea fi prelucrate fara probleme. Astfel, utilizatea unor dulapuri frigorifice este absolut necesara in multe afaceri din sectorul alimentar precum si din alte sectoare si domenii. Acestea sunt potrivite atat pentru ingrediente, precum carnea simpla, cat si pentru produse finite, precum mezeluri sau branzeturi dar si bauturi si produse dulci.

De la un caz la altul, sunt mai potrivite anumite echipamente frigorifice, cea mai buna alegere in ceea ce priveste expunerea produselor spre vanzare fiind reprezentata de vitrinele frigorifice. Insa acestea nu pot atinge temperaturi atat de scazute ca un dulat fidorific, unde produsele congelate de pastreaza mult mai bine.

De la un producator la altul, calitatea acestor echipamente poate varia. Astfel, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate in afacerea noastra trebuie sa alegem echipamente de cea mai buna calitate. In primul rand, materialele din care sunt realizate echipamentele, de la carcasa acestora pana la motoare si cabluri, care trebuie sa fie indeajuns de groase sa reziste la curent mare.

Desigur ca, o data cu dezvoltarea diverselor tehnologii, orice echipament electric si electrocasnic a fost modificat pentru rezista mai bine la variatii ale curentului precum si la alti factori care ar putea afecta buna functionare a acestora.

Pe langa calitatea produselor, conteaza si calitatea serviciilor oferite de catre un producator sau furnizor de astfel de echipamente. Astfel, este nevoie de cateva optiuni pe care clientii sa le poata alege atunci cand vor sa cumpere unul sau mai multe produse.

In primul rand, posibilitatea de a oferi transport, de preferat gratuit, cand sunt achizitionate produse ce depasesc o anuimta valoare. Posibilitatea de a returna un produs este si ea importanta precum si posibilitatea de a alege altceva in locul acestuia sau ramburs de bani.

Unele magazine care vand echipamente frigorifice ofera si discount progresiv si consultanta profesionala non-stop. Astfel, atat clientul cat si vanzatorul obtin cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *