free download 78 travel guides written by experts

Dubla eliminare la Next Top Model

Peste 800.000 de telespectatori au urmărit aseară jurizarea Next Top Model

Momente tensionate aseară pentru concurentele Next Top Model. Jurizarea de săptămâna aceasta, care a avut loc în templul lui Artemis din Efes, cea de-a şaptea minune a lumii, a avut un final cu totul neaşteptat: două dinte fete au părăsit concursul. Momentul în care Aida şi Simona şi-au luat la revedere de la celelalte concurente a fost urmărit cu interes de peste 800.000 de telespectatori din mediul urban. 

Timpul a zburat şi concurentele Next Top Model se află din nou în pragul jurizării. Întâmpină momentul cu mari emoţii şi aşteaptă cu sufletul la gură să-şi descopere fotografiile. Judecând după prestaţia lor în faţa camerei foto, dar şi evoluţia lor pe parcursul show-ului, Cătălin şi echipa sa iau o decizie cu totul şi cu totul neaşteptată.

Faţă de alte momente ale jurizării, exigenţele juriului au crescut. Probele de săptămâna aceasta au fost mai dure, aspirantele la titlul de Next Top Model fiind puse la grele încercări: “Momentul greu a sosit. Indiferent ce credeţi despre mine, sau despre această echipă minunată, sunt cei mai buni. Nu este uşor, vrem să vă învăţăm cu toţii nişte secrete” a spus mândru Cătălin.

Fetele îşi primesc cu mari emoţii, rând pe rând, fotografiile şi criticile aferente. Spre surprinderea tuturor, Aidei, deşi a primit o singură critică, chiar în acest episod, nu i s-a mai oferit o a doua şansă. Spre deosebire de Aida, fire sensibilă şi pesimistă, Simona se aştepta din clipă în clipă să fie eliminată. Tristă şi debusolată, tânăra primeşte cu ochii în lacrimi verdictul juriului.

Peste 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară momentul în care Aida şi Simona şi-au luat la revedere de la celelalte fete rămase în show. Astfel, la 21:56, Antena 1 a înregistrat o cotă de piaţă de 17,1% şi un rating de 7,3%, în timp ce Pro Tv a înregistrat o cotă de piaţă de 12,5% şi un rating de 5,3%.

Pe mai departe, opt concurente continuă bătălia pentru cucerirea titulaturii de Next Top Model al României. Cum se vor descurca protagonistele cu tensiunea show-ului şi cu momentele inedite la care vor fi supuse, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, într-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 3 noiembrie 2011

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *