free download 78 travel guides written by experts

“Drumul spre celebritate” incepe cu vioara

„Drumul spre celebritate”, concurs organizat de Radio Romania Cultural si Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti", a demarat sambata, 15 ianuarie, cu etapa dedicata viorii. Invitat special – violonistul Florin Croitoru.

Prima etapa a fost castigata de Alexandru Malaimare care s-a calificat, astfel, in finala. El a obtinut 37 din cele 126 de puncte oferite in egala masura de publicul alcatuit din elevi ai Scolii nr. 197 din Bucuresti si de juriul de specialitate.
Violonistul in varsta de 21 de ani s-a nascut la Bucuresti si este student al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Castigator a numeroase premii, a fost finalist al selectiei nationale a concursului Eurovision Young Musician; a sustinut recitaluri si concerte in tara, dar si la Praga si Viena. A fost solist al Filarmonicii din Botosani.

Editia a II-a a concursului „Drumul spre celebritate” continua pe 12 februarie 2011 cu etapa dedicata flautului. La competitie vor participa 6 tineri muzicieni din Slatina, Suceava, Galati, Brasov si Bucuresti. Invitat special – Ion Bogdan Stefanescu, solist instrumentist al Filarmonicii "George Enescu".

Asadar Radio Romania Cultural si Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti" va invita sa participati la descoperirea tinerilor muzicieni talentati de astazi si sa fiti martori la Drumul lor spre celebritate, intr-un proiect coordonat de Sebastian Craciun.

Finala concursului va avea loc pe 7 mai 2011, la Palatul Mogosoaia.

Parteneri: ExcesMusic, prin Programul "Oportunitati la tine acasa", finantat de Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, Catena – Farmacia care te ajuta, Biborteni, Fundatia Internationala "Ion Voicu".

Parteneri media: Sapte seri, Port.ro, Calendar Evenimente, Modernism, Senso TV, Diseara.ro, Art Act Magazine, Liternet.ro, Observator cultural, N 24 Plus, TVR Cultural, Euphonia.

Bucuresti, 17.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *