metalshow

Drumul de la Radovanu la Paris trece pe la KFC

Cei mai in masura sa afirme acest lucru sunt cei doi castigatori ai concursului KFC “DUO LA PARIS”, Adrian Dumitrescu si Cristina Paula Dumitrescu .

Cei doi si-au moblizat toti prietenii de pe Facebook, aproximativ 2500 la numar, au obtinut peste 6.600 de voturi pentru fotografia pe care au postat-o pe site-ul concursului DUO LA PARIS, iar acum isi fac bagajele si numara zilele ramase pana and vor ajunge in capitala Frantei.

Adrian si Cristina sunt ambii profesori in comuna Radovanu din judetul Calarasi. Acest lucru nu ii impiedica insa sa viziteze restaurantele KFC din Bucuresti de mai multe ori pe luna. Fiecare vizita este un bun prilej sa se rasfete cu produsele lor preferate, Hot Wings.

Cum au ajuns cei doi sa participe la concursul DUO LA PARIS ne-a spus chiar Adrian in timpul vizitei pe care a facut-o ieri la KFC Magheru: “Pentru ca stiu ca sotia mea adora produsele KFC am vrut sa ii fac o surpriza si am cumparat de la KFC Unirii un Duo Bucket. Norocul a facut ca in acea zi sa aflam de concurs. Asa ca ne-am pozat cu bucketul, am postat fotografia pe site-ul de concurs si se pare ca nu am facut rau”.

Acum cand sunt deja in posesia biletelor, Adrian si Cristina stiu ce vor sa vada exact in Paris: turnul Eiffel, Palatul Versailles si, bineinteles, unul dintre restaurantele KFC din Paris.

Bucuresti, 21.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *