free download 78 travel guides written by experts

DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania! – 21-23 octombrie 2011

Asii driftului din Europa alearga la Casa Poporului, alaturi de un spectacol de Tuning si Car-Audio. Competitiile se vor desfasura in zilele de 21, 22 si 23 octombrie, pe circuitul Bucharest GP din jurul Casei Poporului.
 
Bucharest GP
A.R.T.A. & 4Tuning
FD1 – Formula Drift One
JDM – Drift Allstars European Series
 
Lanseaza impreuna in Romania primul eveniment de drift profesionist al Europei, la care participa cei mai buni piloti de pe continent!
 

"Infrastructura circuitului de la Casa Poporului este mai buna decat o au majoritatea circuitelor de curse, asa ca abia astept ca pilotii sa intre pe pista", declara Niall Gunn, CEO Drift Allstars European Series.

La Bucuresti vor lua startul exclusiv nume sonore din lumea driftului international, campioni din toata Europa. In total, peste 30 de piloti din 14 tari vor alerga in competitia Drift Grand Prix of Romania. Media de putere a masinilor competitoare este de peste 500 cai putere.
 
"Circuitul Bucharest GP, de la Casa Poporului, va fi gazda unui eveniment de o amploare de care nu a mai avut parte pana acum nicio tara din Europa! Dupa ce am introdus driftul in Romania acum 3 ani, deja suntem pregatiti pentru acest salt calitativ la cel mai inalt nivel international. Fanii din Romania merita acest regal de motorsport, in care vom avea impreuna la start asii driftului. Vom vedea campioni de renume care au facut istorie, gata sa faca un show incendiar pentru Romania, si bineinteles cei mai buni piloti Romani", declara Gratian Sonu, Presedinte A.R.T.A.- Asociatia Romana de Tuning Auto & 4Tuning.

"Am promis ca in acest an circuitul stradal de la Bucuresti va gazdui un eveniment de motorsport grandios. Evenimentul din 21-23 Octombrie este mai mult decat am sperat. In calitate de reprezentant al Bucharest GP si Formula Drift One, dar mai ales in calitate de Roman, ma simt onorat sa colaborez cu cei mai buni din Europa. Multumim profesionistilor de la Drift All Stars pentru colaborare", declara Nic Serbu, CEO Bucharest GP si promoter Formula Drift One.
 
James Deane (2011 Drift Allstars European Champion), Nigel Colfer Vice – Drift Allstars champion , Alan Sinnot 2011 – Irish Champion, 2011 British Drift Champion Matt Carter, 2010 British Champion Phil Morrison, Pawel Trela 2011 Polish Champion, Maciej Bochenek 2010 Polish Champion sunt doar cateva dintre numele prezente la start.

Masinile care vor participa in competitia de drift au puteri cuprinse intre 300 si 800cp fiecare. Sunt masini special modificate, cu tractiune spate, cu multe elemente de siguranta, la fel ca si masinile de raliu. Totodata, acestea au suspensii performante, frane speciale si roll-cage in caz de rasturnare.
 
Expozitie cu cele mai tunate masini din Romania

Cu ocazia Drift Grand Prix of Romania, tuning-ul revine in prim plan. O portie masiva de 4TuningFestival este pusa la dispozitia tuturor pasionatilor de tuning. Cele mai frumoase si spectaculoase masini vor fi premiate pe categorii specifice. La eveniment vor fi prezente si firme de tuning, reprezentante auto si firme de accesorii si piese.
 
In centrul Bucurestiului, unde driftul si tuningul isi dau intalnire, se anunta si Finala Nationala a Campionatului National de Car Audio. Vor fi prezente cele mai puternice sisteme de sunet pe masini din Romania, unele dintre ele depasind fara efort 155 de decibeli. Nu uitati ca un avion supersonic la decolare atinge "doar" 127 de decibeli!
Se vor alege Campionii Nationali, iar batalia pentru Recordul National Absolut se va da acolo, in ochii publicului si sub obiectivele mass media.
 
Pilot de drift, pasionat de tuning, expozant, dependent de decibeli sau simplu vizitator, tineti minte doar atat: Drift, tuning si car audio la superlativ, doar la Drift Grand Prix of Romania! Aveti toate motivele sa fiti prezent si absolut nici un motiv sa ratati aceasta ocazie de exceptie!
 
Pilotii Romani, campioni pe podiumurile din Romania si in Europa, confirmati pana in acest moment: Calin Ciortan, Niculae Dobre, Marius Mitrache, Ciulean Alexandru, Jumuga Iulian, Vasile Cristi, Garda Rares.

Drift Grand Prix of Romania are loc in week-endul 21-23 octombrie 2011, pe Circuitul de la Casa Poporului

Pret bilet de intrare de la 10 lei/persoana
Sunt disponibile abonamente pentru toata perioada si bilete VIP cu acces in padoc

Evenimentul in cifre
 
 
•                     Cel mai tanar participant la competitia de drift are 16 ani si este din Romania! Iulian Jumuga va concura cu un BMW E36
 
•                     O masina speciala de drift poate ajunge sa coste si peste 100.000 de Euro, datorita modificarilor si sistemelor de siguranta specifice
 
•                     In cursul unui eveniment de drift, se sparg si se tocesc pana la sarme peste 300 de perechi de anvelope
 
•                     Cele mai puternice masini prezente la Drift Grand Prix of Romania au chiar si 800cp, mai puternice decat orice Ferrari sau Lamborghini existent pe piata
 
•                     La expozitia de masini tunate vor fi prezente exponate ce au modificari si imbunatatiri care costa chiar si de 3 ori pretul initial de achizitie a masinii
 
•                     Masinile de car-audio pot atinge un nivel al sunetului de 155 de decibeli, mult mai tare decat un avion cu reactie care decoleaza. Acesta scoate doar 127 de decibeli
 
•                     In cadrul expozitiilor de masini modificate este cea mai mare aglomeratie pe metru patrat de hostesse sexy si fete din lumea mondena care pozeaza alaturi de masini

Bucuresti, 07.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *