free download 78 travel guides written by experts

DRESSBOX pregateste o noua campanie de Black Friday, cu reduceri de pana la 90%

DRESSBOX, serviciul dedicat inchirierii tinutelor de gala, pastreaza ritmul de Black Friday si isi provoaca publicul sa participe la cel mai mare Clearance Sale de pana acum, pentru a face loc noilor colectii de pe dressbox.ro. Clientele vor avea de ales dintre peste 300 de rochii, majoritatea noi, care vor avea preturi incepand cu 290 de lei. Astfel, doamnele pasionate de vestimentatia stilata isi pot achizitiona creatiile favorite de la Oscar de la Renta, Lanvin, Alexander McQueen, Missoni, Herve Leger, Dolce & Gabbana, Blumarine, Gucci, Dior, Roberto Cavalli, Versace, Stella McCartney si multe cu reduceri de pana la 90% fata de preturile din magazine.

Oricine poate avea acum, in garderoba, rochii pe care le-a admirat in marile reviste de moda, pe podium sau pe covorul rosu. Dintre oferte menţionăm, orientativ, cateva preturi, in funcţie de branduri: Calvin Klein si Mickael Kors (de la 390 de lei), Roberto Cavalli si Balmain (de la 590 de lei), Moschino si Valentino (de la 690 de lei), Dolce&Gabanna si Chloe (de la 790 de lei), Versace, Prada si Oscar de la Renta (de la 890 de lei)".

DRESSBOX este un serviciu de inchiriat rochii si accesorii, care a debutat oficial pe piata din Romania in octombrie 2014. In prezent, portofoliul cuprinde peste 1.000 de tinute si bijuterii autentice de la peste 50 de designeri de top. Ideea a pornit de la un scop practic: costul redus pentru o tinută de inalta calitate. Odata cu costul redus, DRESSBOX isi ajuta clientele si sa economiseasca timp. Prin intermediul platformei dressbox.ro, acestea isi pot alege rapid si comod tinutele care le sunt livrate direct acasa.

Bucuresti, 26.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *