free download 78 travel guides written by experts

DRESSBOX este alaturi de femeile care lupta impotriva cancerului la san

DRESSBOX și-a propus în luna decembrie să sprijine femeile care luptă împotriva cancerului la sân. Pentru toate rochiile și accesoriile din colecția DRESSBOX închiriate în perioada 11 – 31 decembrie, compania va dona către Asociaţia Anais 10% din costul fiecărei închirieri. Astfel, clientele care își aleg ținuta de sărbători de la DRESSBOX vor oferi și o mână de ajutor femeilor care suferă de cancer mamar.

„Ne dorim să aducem un zâmbet pe chipul femeilor care trec printr-o încercare foarte dificilă şi sperăm să le facem sărbătorile mai frumoase prin inițiativa noastră. Din păcate, statistica arată că o femeie din şase primeşte diagnosticul de cancer la sân în România, iar majoritatea cazurilor sunt depistate în faze avansate ale bolii. Statistica aceasta este însă rece. Trebuie să înțelegem că vorbim despre mame, iubite sau soţii, fiice, surori, prietene. Sunt femei care contează pentru fiecare dintre noi, aşa încât ne dorim să le fim alături“, a declarat Daniel Penciuc, cofondator DRESSBOX.

Asociaţia Anais le susţine pe femeile care au nevoie de ajutor prin ședințe de psihoterapie suportivă pentru gestionarea diagnosticului prin diverse tehnici şi prin organizarea de seminarii la care vor participa specialişti. Aceștia vor contribui cu sfaturi utile despre cum şi ce ar trebui să facă o femeie afectată de cancerul la sân în fiecare stadiu al bolii. Totodată, asociaţia va investi şi în alte elemente necesare femeilor care au suferit intervenţii chirurgicale şi au trecut prin şedinţe de chimioterapie.

Bucuresti, 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *