Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DRESSBOX anunta planurile pentru Black Friday 2015: rochii spectaculoase de inchiriat

la preturi mai mici ca niciodata

DRESSBOX este un serviciu dedicat închirierii ținutelor de gală. A fost lansat în urmă cu peste un an, iar pentru Black Friday 2015 propune unele dintre cele mai atrăgătoare rochii la prețuri neașteptat de mici. În portofoliul DRESSBOX se regăsesc ținute de la branduri consacrate, cum ar fi Cavalli, Gucci, Versace sau Lanvin, acestea fiind printre cele mai populare alegeri ale clientelor.

Pentru marele eveniment al reducerilor, serviciul oferă reduceri de până la 500 de lei pentru o colecție de peste o sută de rochii.

Ținutele DRESSBOX care se vor găsi la preț redus de Black Friday sunt perfecte pentru evenimentele sfârșitului de an, cum ar fi petrecerile corporate, de Crăciun sau Revelion, ori pentru baluri organizate în acest sezon. Colecția de unde clientele pot alege cuprinde produse de la case de modă și designeri de renume internațional, precum Dolce&Gabbana, Gucci, Bottega Venetta, Blumarine, Lanvin, Saint Laurent, Herve Leger, Roberto Cavalli, Valentino, Dior, Badgley Miscka și mulți alții.

Câteva dintre cele mai populare modele care se bucură de reduceri foarte mari sunt rochiile Dolce&Gabbana, cu preț redus de la 1.190 de lei la 690 de lei, Bottega Veneta, de la 995 la 495 de lei, Blumarine, cu reducere de la 995 la 495 de lei sau modelul Herve Leger, redus de la 590 la 290 de lei.

Înainte de Black Friday 2015, DRESSBOX a avut un prim an de succes pe piața din România, iar clientele s-au arătat încântate de faptul că au acces la o garderoba impresionantă de rochii pe care le admirau pe covorul roșu sau pe podiumurile internaționale de modă. Seriviciul a atrat atenția și a numeroase vedete din România, precum Andreea Marin, Jojo, Elena Gheorghe, Andra, Lili Sandu sau Andreea Bănică, care au ales DRESSBOX pentru o apariție de efect la diferite evenimente modene sau la emisiuni TV.

Bucuresti, 16.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *