free download 78 travel guides written by experts

Dreptate fara lege

Edgar Wallace
Editura Tritonic

Cel de-al treisprezecelea volum din colectia Crime scene – Flacara este unul special: Dreptate fara lege. E suficient sa spui (respectiv sa citesti) Edgar Wallace si vei dori sa ai aceasta carte. Chiar daca nu ai fi pasionat de intrigi si de aciuni stil politist si tot ai dori sa citesti romanul ce l-a facut cunoscut pe Edgar Wallace.

Daca luam in calcul si ca autorul a scris 175 de romane din care 160 (!!!) au fost surse pentru filme atunci e clar: un roman ce nu trebuie ratat.

Odata inceputa lectura povestea va prinde. Ritmul antrenant si plin de suspans, personajele bine create, situatiile care te provoaca atrag orice persoana ce iubeste lectura si romanul de acest gen.

Avem ca eroi principali 4 justitiari care marturisesc: "noi omoram ca sa facem dreptate, ceea ce ne scoate din gloata ucigasilor profesionisti. Cand vedem un om mare care isi asupreste pe nedrept confratii, cand vedem un lucru rau facut impotriva bunului Dumnezeu (…) si impotriva oamenilor si, stiind ca dupa legile omului, acest raufacator o sa scape nepedepsit, il pedepsim noi." p.8 Acum ei doresc ca o lege sa nu fie aprobata – si il ameninta pe cel ce putea decide daca legea va fi propusa spre votare sau nu. Va muri cel ce a propus legea? Vor fi cei patru justitiari prinsi? Vor fi enigmele dezlegate? De ce nu doreau ca acea lege sa fie data?

Iata multe intrebari – si inca pe atatea apar din carte. La toate puteti afla raspunsul doar daca cititi romanul Dreptate fara lege.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *