free download 78 travel guides written by experts

Dremel lanseaza Dremel Driver, cea mai mica surubelnita de 7.2 v li-ion din lume

Noua unealtă Dremel Driver este singura şurubelniţă fără fir din lume care operează la o tensiune de 7.2 V şi care prezintă un set unic de caracteristici, fiind special concepută astfel încât să ofere concomitent utilizatorului precizie, control şi putere.

Destinată utilizatorilor care folosesc şurubelniţe pentru o multitudine de aplicaţii, precum şi utilizatorilor ocazionali, Dremel Driver este unica şurubelniţă compactă şi cu tehnologia acumulatorului Li-Ion care măsoară mai puţin de 126 mm, beneficiind de un mâner în forma literei T şi de un variator precis de putere.

Dremel Driver este ideală inlusiv pentru sarcini precum montarea de fotografii pe un perete, instalarea unei yale, montarea unui dulap, instalarea monturilor sistemului de iluminat, precum şi asamblarea de mobilă. Mai mult, kitul de vânzare include şi 2 vârfuri hexagonale pentru montarea produselor IKEA. Şurubelniţa este la fel de folositoare şi atunci când este de lucru la maşină, sau pentru lucrări la sisteme electrice precum PC şi plăci de circuite, sau părţi electronice integrate ale maşinii, bărcii şi avioanelor, instalarea şi repararea produselor audio/video, asamblarea de modele, construcţii miniaturale şi machetare, precum şi multe alte proiecte hobby.

Alimentată de o baterie de 7.2V cu tehnologie Litiu-Ion şi cu o viteză variabilă de 0-300 RPM plus, şurubelniţa Dremel Driver beneficiază de o frână electrică, suport detaşabil pentru diferitele vârfuri de înşurubare (care include şi 8 capete de precizie sporită), un cap port burghiu magnetic şi un mâner moale pentru o ergonomie optimă. Şurubelniţa Dremel Driver are un design compact şi un suport pentru depozitarea vârfurilor de înşurubare aditionale.

Şurubelniţa oferă echilibru superior în comparaţie cu şurubelniţele standard cu design în formă de pistol şi este uşor de utilizat. Fiind cea mai compactă şurubelniţă fără fir de pe piaţă, Dremel Driver conferă un control mai bun, în special la fixările mici, permiţând accesul în zonele dificile în care alte şurubelniţe nu încap. Mai mult, este suficient de mică pentru a putea fi depozitată oriunde – chiar şi în buzunar sau în săculeţul de lucru!

Datorită bateriei Litiu-Ion, Dremel Driver cântereşte doar 430 grame şi dispune de tehnologia Longlife Electronic Cell Protection, care protejează bateria împotriva suprasolicitării, supraîncălzirii şi a descărcării complete.

Bucuresti, 31.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *