free download 78 travel guides written by experts

Dream team-ul de la Romantica detine secretul tineretii vesnice

Cei patru fantastici: Cristina Turnagiu (consilier de imagine), Anca Rădulescu (make up artist), Massimiliano (hair stilist) şi Irina Petrea (personal coach) vor arăta la Romantica  în ediţia  „Dream team” de sâmbătă, 11 octombrie, cum te poţi întoarce în timp cu cel puţin 10 ani! Există vreun secret al tinereţii veşnice? Telespectatorii îl vor afla doar la Romantica! Violeta Ţigănescu a apelat la specialiştii Dream Team pentru a obţine un look mai tânăr şi, de ce nu, pentru a fi mai furmoasă. Emoţiile nu au lipsit şi pe alocuri şi neîncrederea şi-a croit drum în sufletul Violetei. Dar totul s-a sfârşit cu un zâmbet şi o şedinţă foto extraordinară. Doamna Ţigănescu a trecut printr-o serie de operaţii de întinerire a feţei, dar a meritat! După experieţa Dream team, Violeta arată şi se simte mai bine ca niciodată! Toţi cei care au văzut-o au putut jura ca frumoasa doamnă a întinerit cu cel puţin 10 ani.

 ”Dream Team mi-a schimbat viaţa, mă  simt mai frumoasă şi am mai multă încredere în mine. Am întinerit  cu 10 ani! Mulţumesc Dream Team!”, a declarat plină de entuziasm Violeta.

Pentru prima dată în piaţa românească, Romantica introduce ideea de “Dream Team”- o echipă de specialişti (aşa cum are orice vedetă de box office) capabilă să schimbe o persoană, de la interior spre exterior. Dream Team-ul oferă o transformare totală femeilor ce apelează la emisiune, pornind de la prezent, îmbunătăţind stilul (incluzând aici vestimentaţia şi look-ul) şi culminând cu atitudinea pe care ar trebui să o aibă în viaţă. Pentru o anumită perioadă (timp în care invitata dream team-ului este izolată de familie şi prieteni- asigurându-ne astfel de impactul schimbărilor) «subiectul» va trece prin etapele unei transformări definitive ce îi va îmbunătăţi viaţa, dar şi percepţia despre propria persoană. Momentul culminant al emisiunii este cel al reîntâlnirii cu cei dragi- fie că este vorba de familie sau de prieteni- evenimentul de regăsire va fi o surpriză pentru toţi cei apropiaţi!

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *