free download 78 travel guides written by experts

Dream Cafe va invita la o seara plina de umor

Cafeneaua Dream Cafe vă invită vineri, 19 februarie, ora 21:00 la premiera piesei "Ursul" de A.P. Cehov, prezentată de trupa teatrului InDArt.
Dream Cafe organizează o serie de evenimente culturale, iar primul dintre acestea este nu întâmplător o piesă de teatru actuală și provocatoare, în regia lui Damian Crismaru.
Piesa "Ursul" dezvăluie, în mod comico-ironic, o parte esenţială a naturii umane, sugerând cât de apropiate sunt uneori furia şi pasiunea. Intriga dintre ofiţerul Smirnov şi moşieriţa Popova este măruntă dar, care pe parcurs este înghegată de o serie de treceri neașteptate de la o stare la alta. Duelul interior dintre cei doi se rezumă la neliniștea lui de a se lupta cu moşieriţa de care se îndrăgosteşte subit.

Împreună cu trupa teatrului InDArt, Dream Cafe a pus la dispoziția spectatorilor o serie de surprize care vor incita la distracție și bună dispoziție. Invitația este deschisă iubitorilor de artă dar și petrecăreților. Așadar, toți cei care vor să se molipsească de entuziasmul pieselor de teatru, sunt așteptați să facă rezervări la numărul de telefon: 0722.589.755.  

Atmosfera va fi animată de jocul umoristic al actorilor și alte forme artistice de avangardă. Vineri seara se râde copios la Dream Cafe – Bd. Lacul Tei nr. 29, București, Sector 2

În regia lui DAMIAN CRISMARU
Distribuția: Silvia SIMION, Bogdan GAGU, Dan SIMION

Bucuresti, 16.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *