free download 78 travel guides written by experts

Draw Something – aplicatia cu cea mai mare crestere inregistrata vreodata. Te-ai jucat deja?

La 5 saptamani are 20 milioane de download-uri dintre care 12 milioane de utilizatori activi. Este vorba despre Draw Something, o aplicatie care te lasa sa desenezi oricat de talentat sau nu esti – si care are versiune gratuita si optiuni disponibile contra-cost.

Draw Something, o aplicatie lansata de dezvoltatorul de jocuri OMGPOP, functioneaza pe principiul jocului cu un partener – fie ca e un prieten, fie ca e o persoana necunoscuta cu care esti "cuplat" automat, dar nu merge sa joci cu un robot. Asa ca ar fi bine ca printre prieteni sa ai pe cineva care joaca Draw Something – pe Facebook sau pe telefon. Cum se joaca? Simplu: incepi cu patru culori de baza (dar poti cumpara ulterior altele cu monedele castigate in joc) si ai la dispozitie trei cuvinte din care poti alege unul si gata, te apuci de desenat. Rezultatele sunt adesea amuzante, dar sunt si unele cu adevarat reusite.Sigur, cum numarul de cuvinte este limitat in varianta gratuita, multi aleg sa si plateasca.

Desenul este tentant si multi adorau sa faca asta cand erau mai mici sau mai tineri. Cum nu vorbim despre un concurs, ci despre ceva relaxant, o joaca, distractiv si cu rezultate inedite nu este de mirare de ce a prins atat de bine aceasta aplicatie – succesul ei depasindu-l pe cel al unor aplicatii cunoscute precum Forsquare sau Instagram. Iar acesta nu e putin lucru!

25.03.2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *