Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dragoste si ura la X Factor in cea de-a doua gala live

Va reuşi Laurenţiu să îmblânzească “scorpia” din Bernice?

Cea de-a doua gală live X Factor le aduce telespectatorilor melodii care spun poveşti despre linia subţire dintre dragoste şi ură, stări trăite de o parte dintre concurenţi, chiar în casa X Factor. Ioan Man şi-a cunoscut actuala iubită la X Factor, Natalia Segelean a fost recent cerută în căsătorie de iubitul ei, iar Bernice şi Laurenţiu experimentează dragostea şi ura în cele două extreme: sunt la cuţite în spatele scenei, dar funcţionează “ca un ceas elveţian pe scenă”, spune Delia. Se poate lega ceva între băiatul sărac, care n-a zburat niciodată cu avionul şi fata bogată, care studiază în Anglia? Rămâne de văzut doar duminică, de la 20.30, numai pe Antena 1, în cea de-a doua gală live X Factor.

Bernice şi Laurenţiu sunt o trupă din bootcamp, când juriul le-a condiţionat calificarea în etapa urmărtoare de formarea unei trupe. Extrem de talentaţi amândoi, Bernice şi Laurenţiu au uimit de fiecare dată cu prestaţia lor pe scenă, însă, în spatele ei, conflictele mocnesc şi, din când în când iau porporţii. Săptămânile premergătoare primei gale live, de pregătiri şi repetiţii, au amplificat tenisiunile dintre cei doi,lucru care însă nu s-a văzut duminica trecută pe scenă, când Bernice şi Laurenţiu au interpretat melodia Playing with fire, a Paulei Seling şi Ovi şi au reuşit să smulgă nu doar aprecierile juriului, ci şi voturile publicului care i-a salvat de la eliminare. Conflictul dintre ei nu o îngirjorează însă pe Delia. Jurata are încredere în concurenţii ei şi declară că “Se ceartă mereu, dar pe scenă funcţionează ca un ceas elveţian. Şi pentru moment, asta contează. Am mare încredere în ei şi în show-ul pe care îl pot face pe scenă”.

Îi reprosează că face pe şefa

Gala de duminica viitoare le aduce noi provocări şi noi motive de ceartă. Bernice are tendinţa de a-şi impune punctul de vedere, lucru pe care Laurenţiu nu îl poate tolera. Mai mult, băiatul vede comportamentul colegei sale de trupă ca o urmare a faptului că părinţii acesteia şi-au permis întotdeauna să îi ofere ceea ce şi-a dorit, inclusiv studii de profil la prestigioase şcoli, în vreme ce situaţia lui financiară este mai delicată. A crescut în ultimii ani fără mamă, aceasta fiind nevoită să plece la muncă în Italia pentru a-i asigura un trai decent în România.

Chiar şi aşa, Laurenţiu este dispus să lase de la el şi să încerce să se apropie de Bernice. Dacă va reuşi, dar mai ales dacă în spatele dorinţei lui de a se înteţege cu partenera de scenă stau şi alte motive decât cele profesionale, telespectatorii vor afla urmărind X Factor, duminică, de la 20.30, numai la Antena 1.

Bucuresti, 15.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *