free download 78 travel guides written by experts

Dragoste moderna la Diva Universal, de Valentine’s Day!

Ziua îndrăgostiţilor, Valentine’s Day, se apropie iar Diva Universal s-a pregatit cu o săptămână de foc. În perioada 7-13 februarie au premiera cele mai aşteptate seriale de catre telespectatori şi filme artistice care vor crea atmosfera potrivită pentru 14 februarie.

Tema acestei săptămâni la Diva Universal este DRAGOSTEA MODERNĂ. Care sunt provocările sau greutăţile pe care femeile le întâmpină în căutarea dragostei? Diva Universal le oferă inspiraţia necesară printr-un mix de programe care au în centrul atenţiei relaţiile. Orice telespectatoare se poate regăsi cu uşurinţă în personajele pline de viaţă, care se străduiesc să menţină un echilibru într-o lume plină de agitaţie, în căutarea partenerului perfect.

LUNI, 7 FEBRUARIE

ÎN MINTEA ERICĂI (BEING ERICA) – SEZONUL 3
Premiera: 7 februarie
În fiecare luni, la 21:00

Viaţa Ericăi Strange nu are nici o direcţie clară, iar ea se învinovăţeşte pentru alegerile greşite din trecut ce au rezultat în situaţia din prezent. O întâlnire întâmplătoare cu terapeutul Dr. Tom, în urma unui accident, o determină să accepte propunerea acestuia – el o poate ajuta să-şi refacă viaţa şi trimite înapoi în timp pentru a îndrepta greşelile făcute – dar o dată ce acceptă, nu mai poate da înapoi.

Transformarea este tema centrală în cel de-al treilea sezon. Telespectatorii o vor vedea pe Erica trecând la o nouă etapă antrenantă a terapiei sale cu doctorul Tom şi o vor urmări îndeaproape în călătoria sa spre împlinirea propiului destin. “În mintea Ericăi” este un serial despre reticenţa noastră de a ne urma visurile.

ÎN JUNGLA ORAŞULUI (LIPSTICK JUNGLE)
Premiera: 7 februarie
În fiecare luni, la 22:00

Bazat pe romanul celebru al lui Candace Bushnell ("Sex and the City"), acest serial incitant urmăreşte trei prietene sus-puse în timp ce se confruntă cu urcuşurile şi coborâşurile vieţii lor trăită la cote înalte.

Producătoarea Wendy (Brooke Shields) face tot posibilul pentru a se împărţi între familie şi carieră. Nico (Kim Raver, "24"), redactorul şef al unei reviste de modă de senzaţie urmăreşte postul de director general, iar creatoarea de modă, Victory (Lindsay Price, "Beverly Hills, 90210") vrea să-şi îndeplinească visurile – şi poate să-l găsească şi pe "Dl. Potrivit" pe drum.

Înarmate cu umor şi putere, aceste trei femei moderne din New York se susţin reciproc în momentele de glorie sau dezamăgire din viaţa lor de zi cu zi, în marele oraş.

MARŢI, 8 FEBRUARIE

FAVOAREA (THE FAVOUR)
Marţi, de la 21.00

Kathy Whiting are o căsnicie fericită cu Peter. Totuşi, de câtva timp o frământă întrebarea cum ar fi fost dacă ar fi rămas împreună cu fostul ei prieten Tom (Brad Pitt). Fiind măritată, Kathy nu poate face nimic, astfel că îi cere o favoare prietenei ei, Emily, să se ducă la Tom şi să încerce să se culce cu el, iar apoi să-i povestească ei cum a fost. Zis şi făcut. Emily îi spune lui Kathy că a fost extraordinar, iar din acel moment prietenia lor are de suferit, la fel ca şi căsnicia lui Kathy. Lucrurile se complică şi mai mult din momentul în care Emily află că a rămas însărcinată şi ea nu ştie cine e tatăl copilului, Tom sau prietenul ei, Elliot.

MIERCURI, 9 FEBRUARIE

SOŢII DE MILITARI – SEZONUL 3
Premiera: 9 februarie
În fiecare miercuri, de la 21.00

Cel mai bine cotat serial din toate timpurile de pe Lifetime Network!

De la echipa creativă din spatele megasuccesului “Grey’s Anatomy” şi “Criminal Minds” vine serialul “Soţii de militari”. “Soţii de militari” este un serial despre presiunile celor rămaşi în urmă în timp ce partenerii lor îşi servesc ţara în armata Statelor Unite. Serialul aduce in centrul atentiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat ce trăiesc cu soţii şi familiile lor într-un post activ al armatei.

Soţiile de militari sunt: Claudia Joy Holden, soţia puterncă şi respectată a unui colonel; Denise Sherwood o casnică devotată ce ascunde un secret şocant; Pamela Moran o fostă poliţistă, acum câştigând bani ca mamă surogat; şi Roxy Leblanc, o femei îndârjită cu ambiţii mari. “Soţiile” au şi un soţ, Roland Burton ce încarcă să se obişnuiască cu stresul post-traumatic al soţiei sale după ce se întoarce de la război.

JOI, 10 FEBRUARIE

FETELE GILMORE (GILMORE GIRLS) – SEZOANELE III şi IV
De luni până vineri, de la 20:00

Cu scenariul într-un orăşel liniştit din Connecticut populat cu oameni diferiţi, artişti şi visători, "Gilmore Girls" este o un serial plin de umor despre prietenie şi familie, avându-le ca protagoniste principale pe Lorelai Gilmore, de 32 de ani şi fiica sa Rory, în vârstă de 16 ani.

VINERI, 11 FEBRUARIE

RĂPITĂ DIN DRAGOSTE (ABDUCTED: FUGITIVE FOR LOVE)
Vineri, de la 21.00

Jack este condamnat pe nedrept pentru o crimă pe care nu a comis-o. El îşi ispăşeşte pedeapsa într-o închisoare al cărei director este un tip lipsit de scrupule, cu aspiraţii politice. Când sesizează interesul lui Jack pentru soţia sa pe care o neglijează, Melanie, directorul îl pune pe Jack într-o situaţie fără ieşire, în încercarea de a-l face pe Jack să facă ceva ce nu vrea. Rezultatul este că Jack o răpeşte pe Melanie, fiind apoi urmărit de poliţie prin tot statul. Apoi, Jack îi dezvăluie lui Melanie motivul pentru care a răpit-o.

SÂMBĂTĂ, 12 FEBRUARIE

VICTIMĂ PERICULOASĂ (STUDENT SEDUCTION)
Sâmbătă, 12 februarie, de la 21.00

Christie Dawson este o tânără profesoară de istorie care îi acordă mai multă atenţie lui Josh Gaines, un elev cu probleme care provine dintr-o familie destrămată. Din nefericire, acesta înţelege greşit intenţiile profesoarei şi îşi imaginează că este atrasă de el. Dezamăgit că adevărul este altul, Josh o agresează pe Christine, care îl dă în judecată. Situaţia însă se agravează şi asta pentru că în instanţă, Josh o acuză pe profesoară de hărţuire sexuală. Tânăra profesoară va încerca să convingă juriul că totul este o neînţelegere şi că ea este adevărata victimă.

DUMINICA, 13 FEBRUARIE

CRIMELE DIN MIDSOMER MIDSOMER MURDERS – SEZONUL XIII

În fiecare duminică, la 17:00, din 6 februarie

DCI Barnaby (John Nettles) se întoarce la datorie alături de partenerul său loial, detectivul Ben Jones (Jason Hughes) în timp ce călătoresc de-a lungul ţinutul minunat de ţară din Anglia în cel de-al 13-lea sezon al acestui serial poliţist. Dar nu te lăsa păcălit de vilele şi conacele atrăgătoare şi impunătoare – undeva în spatele draperiilor trase se ţes conspiraţii iar crima este la câţiva paşi!

Bucuresti, 26.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *