free download 78 travel guides written by experts

„Dragoste la prima vedere” – serialul verii, la Kanal D

Din 18 iunie, Kanal D le ofera telespectatorilor un nou serial, „Dragoste la prima vedere”, ce va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20.00. Telespectatorii Kanal D se vor bucura in aceasta vara de povestea emotionanta dintre Umut (Gizem Karaca) si Ozan (Sukru Ozyildiz), doi tineri indragostiti, din clase sociale diferite, care lupta sa depaseasca prejudecatile familiilor din care provin.

Umut pare inchipararea Cenuseresei moderne. Este o tanara foarte frumoasa, care locuieste intr-un cartier saracacios din Istanbul. La varsta de 7 ani, a ramas fara tata, iar mama sa, Zeliha (Nergis Corakci), s-a recasatorit. Noul mariaj i-a adus fetei doua surori vitrege si un frate, care nu vor conteni sa-i faca acesteia viata amara.

Viata frumoasei Umut se schimba radical, dupa ce il cunoaste pe Ozan, un tanar foarte chipes, bogat, extrovertit. De la prima intalnire, cei doi se indragostesc iremediabil. Ozan, insa, nu ii dezvaluie iubitei sale faptul ca duce o viata indestulata, de frica sa nu o indeparteze.

Iubirea il va face pe Ozan sa renunte la confortul vietii fara griji pentru a fi aproape de Umut.

Cat va rezista Ozan sa traiasca in saracie, de dragul iubirii? Ce se va intampla cand Umut va afla ca Ozan provine dintr-o familie instarita? Vom putea ei, oare, sa depaseasca, in numele iubirii, barierele sociale, prejudecatile?

Nu ratati povestea de iubire dintre Umut si Ozan, urmarind „Dragoste la prima vedere”, un nou serial la Kanal D ce se va difuza din 18 iunie, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Bucuresti, 16.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *