free download 78 travel guides written by experts

Dragoste eternă

Mirela Oprea
Editura Tritonic

Mirela Oprea ne invită să descoperim o poveste de dragoste care aduce în atenție două personaje aparent foarte diferite. Adam Richard, duce de Drumville, este un bărbat bogat, care pare distant față de alte persoane și complet neinteresant să-şi găsească jumătatea. Este însă foarte atent și iubitor cu sora lui mai mică, Alex.

dragoste eterna, Mirela Oprea, Editura Tritonic; recenzie

Sienna este o tânără pe care bunicul ei o sprijinise atât cât putuse. Moartea acestuia îi pune sub semnul întrebării viitorul.

Brigitte Chebe este o doamnă în vârstă, binevoitoare, care îi scrie lui Lady Mildred şi o roagă să o ia sub aripa ei pe Sienna.

Lady Mildred își dorește ca Adam să se căsătorească, însă verificând lista tinerelor nemăritate din zona lor nu vede vreun nume interesant. Așa că încearcă să îi dea o șansă Siennei.

Lucrurile se complică atunci când Adam spune că va pleca de acasă pentru o perioadă mai lungă și o roagă pe Lady Mildred să găsească pe cineva care să aibă grijă de proprietate. Doamna se gândește că aceasta ar fi ocazia potrivită pentru ca Adam să o cunoască pe Sienna.

Ce se întâmplă mai departe vă las pe voi să aflați lecturând această carte plină de romantism și lirism a Mirelei Oprea.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *