metalshow

Dragoste ca-n filme la “Te vreau langa mine”

Pe platoul de filmare al emisiunii "Te vreau langa mine", difuzata de luni pana vineri, de la 13:30, si sambata, de la ora 16:00, s-a nascut o frumoasa poveste de dragoste intre doi tineri, dornici de a-si gasi sufletul pereche.

Nicu, un concurent care si-a incercat norocul la paravanul de la "Te vreau langa mine" a fost remarcat la televizor de Mariana, o telespectatoare fidela a show-ului prezentat de Gabriela Cristea.

Mariana a facut tot posibilul pentru a intra in legatura cu acesta, si, dupa convorbiri telefonice indelungate, inevitabilul s-a produs.

Intre cei doi a fost dragoste la prima vedere, fapt care l-a facut pe Nicu sa o ceara imediat in casatorie pe aleasa inimii lui. Mai mult, peste cateva luni, cuplul astepta venirea pe lume a primului lor copil."Daca va fi fetita, o vom boteza cu numele de Gabriela, iar daca va fi baiat, ii vom spune Tavi", a spus concurentul din cadrul show-ului de la Kanal D.

"Suntem onorati ca isi doresc sa puna copilului numele unuia dintre noi. Asteptam cu mare drag venirea pe lume a micutului! Ma bucur ca acest show i-a unit pe acesti tineri, le-a dat sansa de a se cunoaste si a-si intemeia o familie", a spus Gabriela Cristea, moderatoarea emisiunii "Te vreau langa mine".

Nu ratati, de luni pana vineri, de la 13:30, si sambata, de la ora 16:00, "Te vreau langa mine", show-ul care uneste destine, la Kanal D.

Bucuresti, 30.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *