bucharest tech week 2021

Dragos Bucur continua sa schimbe destine

Solidaritatea umană, cuvântul de ordine al celei mai emoționante emisiuni a toamnei

Cea de-a treia ediție a celui mai urmărit reality show al toamnei a stabilit din nou cifre impresionante de audiență, fiind urmărit în întreg intervalul de difuzare de peste 1.400.000 de telespectatori. În minutul de aur înregistrat la 20:51, peste 1.900.000 de oameni urmăreau împlinirea unui vis.

Visuri la Cheie a readus în această săptămână speranța în viața lui Cristi Gașpar, un artist aflat în suferință, care s-a născut fără un rinichi. Casa șubrezită și problemele de sănătate erau bariere de netrecut pentru Cristi, acesta oprindu-se din pictat, singurul său refugiu de liniște.

Dar speranța a apărut, razele de soare răsărind pe strada liniștită din Conțești, în dreptul casei familiei Gașpar. Odată coborâți din autocarul visurilor, Dragoș și ajutoarele sale de nădejde au început să scrie un nou capitol din viața artistului, pagini vesele, pline de culoare și optimism. Copleșiți de emoție, Cristi și soția sa au rămas fără cuvinte în momentul în care au aflat că viața li se va schimba.

Lipsa unui colțișor inspirațional, unde Cristi să poată sta relaxat și să creeze lucrări uimitoare i-a surprins pe Dragoș, Alina, Andrei și Adela. Podul era refugiul în care Cristi a pictat până acum câteva luni, în momentul în care organismul a respins rinichiul care îi fusese transplantat în tinerețe. Durerile erau groaznice, de multe ori fiind cuprins de lacrimi, fiind epuizat. Dar a continuat să lupte pentru îngerașul lui, fiica sa Ania. Dializa este un proces anevoios, Cristi fiind nevoit să facă naveta săptămânal până la Târgoviște, fiind condamnat să facă acest lucru până la finalul zilelor.

„Cristi este un luptător, viața doborându-l de nenumărate ori… de fiecare dată ridicându-se și pornind la luptă! Născut cu grave probleme de sănătate, s-a zbătut să ducă o viață normală. Și-a întemeiat o familie, a condus oameni, a pictat lucrări fabuloase. Și chiar dacă boala a recidivat acum câteva luni, Cristi a continuat să încerce să ducă o viață normală. Nu a cerut niciodată ajutorul semenilor, chiar dacă era la capătul puterilor. Viața l-a răsplătit acum, odată cu venirea caravanei Visuri la Cheie. Solidaritatea oamenilor din Conțești a fost impresionantă, oamenii fiind extrem de motivați de dorința de a reda zâmbetul pe chipul artistului doborât de probleme”, a declarat Dragoș Bucur.

Și dacă problemele de sănătate nu erau suficiente, viața l-a mai pus pe Cristi în fața unei încercări. Fost șef de creație într-o agenție de publicitate din București, acesta a ales să renunțe la viața din orașul agitat pentru a se retrage în mediul rural. Un prieten i-a promis că îl va ajuta cu construcția casei. Prietenul i-a promis, dar nu l-a ajutat. A plecat cu toți banii, lăsându-l într-o casă nesigură, neîncălzită, șubredă.

Cristi și familia sa au avut parte de câteva surprize în timpul în care casa era în schimbare. Pe lângă vacanța la munte sau vizita orașului Târgoviște cu întreaga familie, Cristi și fiul său Arman au fost la școala de pilotaj a lui Titi Aur unde s-au întrecut cu Dragoș în derapaje controlate și nu numai. Însă cea mai emoționantă parte a fost întâlnirea lui Arman cu cei trei jurați MasterChef: Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean. Cel mic a pregătit un preparat ce a impresionat juriul ce l-a răsplătit cu un șorț MasterChef personalizat.

Pe întreaga durată de difuzarea emisiunii, între 20:29 și 22:34, PRO TV a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, înregistrând o cotă de piață de 18.8% și 8.9 puncte de rating, față de postul clasat pe locul doi care a obținut un share de 12.3% și 5.8 puncte de rating.

În fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie va prezenta povești de viață impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Dragoș și echipa lui reușesc să mobilizeze comunitatea pentru a renova în timp record locuințele acestora și pentru a aduce o rază de speranță pe chipurile întinate de suferință.

Visuri la Cheie – Crede în oameni! Miercuri, de la 20:30, la PRO TV!


Bucuresti, 13.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *