free download 78 travel guides written by experts

Dragos Bonea, Delta Studio: Cresterea cererii de produse de pe segmentul mediu-superior de pret,

un semn de maturizare a pieței

Delta Studio participă la BIFE-SIM, ediția 2015, cu o colecție de mobilier românesc de cea mai bună calitate concepută 100% de designeri și arhitecți locali

București, septembrie 2015 – Delta Studio, furnizor de produse și sisteme complete pentru amenajări interioare, expune la BIFE-SIM, cel mai mare târg de mobilă din România, în avanpremieră, produse sub marca Formmat. Formmat este un brand de mobilier 100% local, realizat împreună cu designeri și arhitecți autohtoni. Mobilierul expus, la fel ca majoritatea produselor din portofoliul Delta Studio, se încadrează în palierul de preț mediu-superior, segment care înregistrează creșteri constante în ceea ce privește cererea din ultimii ani. În 2014 vânzările Delta Studio au crescut cu 22% față de anul anterior, ca urmare a interesului clienților pentru produse de calitate superioară.

Delta Studio distribuie pe piața locală şi în Republica Moldova, produse ceramice, instalații sanitare, decoraţiuni şi mobilă de la cei mai mari producători internaționali din domeniu, precum și produse de mobilier pentru bucătărie baie sau living, realizate în fabrica proprie de la Piatra Neamţ. Delta Studio este, astfel, singurul brand din România care oferă soluții complete pentru amenajările interioare.

Dragoș Bonea, fondator și director general al companiei crede că piața de produse și soluții de amenajare s-a maturizat în ultimii ani, iar ponderea clienților care sunt interesați de calitate ajunge acum până la circa 25% din totalul pieței. Acest procent permite jucătorilor un grad de optimism temperat în ceea ce privește evoluțiile din următorii ani.

Delta Studio E-motion

„Perioadele de criză sunt caracterizate printr-o diminuare a consumului și printr-un apetit crescut față de produsele situate pe un palier inferior de preț. Revenirea interesului consumatorilor români pentru produse de calitate superioară denotă un plus de încredere din partea acestora”, declară Dragoș Bonea, director general Delta Studio. „Credem că piața produselor de calitate va crește ușor și în anii următori, motiv pentru care luăm în calcul chiar o extindere a afacerii prin lansarea unor noi magazine Delta Studio în țară. Vom insista mai mult pe produse realizate în România cu ajutorul unei echipe de creație autohtonă. Calitatea acestor lucrări este una deosebită, cu impact puternic atât la publicul local, cât și internațional”, adaugă Dragoș Bonea.

Formmat este brandul de mobilă 100% românesc care va fi lansat în avanpremieră de către Delta Studio în cadrul târgului de mobilă și echipamente BIFE-SIM, desfășurat la Romexpo între 19 – 23 septembrie 2015. Formmat propune colecții de autor cu design și producție 100% românești.

Delta Studio va expune în ediția din 2015 a târgului BIFE-SIM, în standul 17, pavilionul C3, bucătăria si baia e-MOTION cu participarea arhitectului Victor Grosu, creatorul colecţiei si a designerului Marie Nouvelle, cea care semnează plăcile decorative pentru aceste produse. Colecţia e-MOTION este creată din lemn și esențe românești și aliniată celor mai noi tendințe și inovații din industrie. Mobilierul este unul modular, adaptându-se cu ușurință oricărui spațiu.

Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de un discount de 25% la achiziționarea oricărui produs Formmat și de proiectare gratuită.

BIFE-SIM este cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, aflat la cea de-a 15-a ediție. În weekend-ul 19-23 septembrie 2015, la Romexpo vor expune peste 300 de producători din acest domeniu de activitate. Ediția anterioară a BIFE-SIM s-a bucurat de un număr de 23.422 vizitatori, specialiști și public larg, pe o suprafață totală de expunere de 30.000 metri pătrați, reunind pentru o perioadă de 5 zile un număr de 325 de companii participante, provenind din 10 țări.

Bucuresti, 17.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *