Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Dragos Bercea a dus mai departe traditia bunicii lui

Bunica lui Dragoş se poate lãuda cu o familie frumoasã, din care fac parte doi dintre bucãtarii de top ai României: Ştefan Bercea, preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Bucãtarilor şi Cofetarilor din Turism România, dar şi mezinul familiei, Dragoş Bercea, care îi calcã pe urme tatãlui sãu.

Ajuns printre ultimii şase concurenţi în competiţia Top Chef, Dragoş Bercea va pregãti sâmbãta aceasta un preparat despre care spune cã l-a dus cu gândul pe datã la bunica lui. „La mesele de sãrbãtoare, bunica pregãtea tot timpul carne de curcan, aşa cã mi-a rãmas în minte. În momentul când am avut ocazia, am vrut sã folosesc în emisiune şi ce am deprins de la bunica mea. Îmi amintesc cu drag de copilãrie, când petreceam foarte mult timp în bucãtãrie alãturi de ea!”

Duet de porc şi curcan pe blat de nuci cu sos de gutui, acesta este preparatul de top al lui Dragoş, pentru ediţia aceasta de Top Chef, difuzatã la Antena 1 sâmbãta aceasta, de la 22:30.

Bucuresti, 18.01.2013

{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.