Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dragomir face dezvaluiri socante la „Te pui cu blondele!”

Mitică a câştigat 8 000 de dolari pariind pe cămile!

Dezvăluiri de senzaţie într-o ediţie aniversară la “Te pui cu blondele”! Imediat ce frumoasele domnişoare vor intra în ringul celei de-a 150 a ediţii, întrebările îndrăzneţe vor curge ca şampania aniversară. La fel şi povestirile. După ce ediţia trecută, Cătălin Botezatu a făcut o glumă care a stârnit ample controverse, săptămâna viitoare, Mitică Dragomir va arăta ce poate în materie de comentarii picante.

Miercurea aceasta, cea mai îndrăgită emisiune de cultură generală din România aniversează cea de-a 150 a ediţie, cu baloane, confetti, artificii, tort şi un invitat special. După ce invitaţi de seamă au venit în platoul emisiunii precum Benone Sinulescu, Horia Moculescu, Gabriel Cotabiţă, Corneliu Vadim Tudor, Simona Gherghe şi Mihai Morar, alături de Dan Negru în această ediţie de senzaţie va fi Mitică Dragomir care s-a încumetat să intre în luptă cu armata de blonde. Povestirile şi dezvăluirile vor fi de excepţie, Mitică Dragomir arătându-se foarte deschis la provocări şi jovial aşa cum se ştie.

Astfel, invitatul lui Negru va povesti despre pariurile pe care le-a făcut în străinătate pe cai, câini, dar şi cămile. Se pare că norocul l-a urmărit şi în acest domeniu, Mitică Dragomir mărturisind că a câştigat 8000 de dolari la cămile.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *