free download 78 travel guides written by experts

Dr. Oetker – SOS Satele Copiilor Romania, parteneriat pentru speranta si bucurie in familie

Dr. Oetker, împreună cu Organizaţia SOS Satele Copiilor România lansează, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, un parteneriat pentru a aduce speranţă şi bucurie în familie. Astfel, în Joia Mare, copiii din SOS Satele Copiilor România din Bucureşti, Cisnădie şi Hemeiuş s-au bucurat de cadourile primite de la Iepuraş. Emoţiile au fost şi mai mari pentru copiii din satul Bucureşti, care au fost vizitaţi de reprezentanţii Dr. Oetker, veniţi să dea o mână de ajutor mamelor sociale în realizarea pregătirilor de Paşte.

Ajutaţi de aceştia, copiii au învăţat, împreună cu mamele, să pregătească masa de Paşte, aşa cum se cuvine. Micuţii au vopsit ouă, au făcut pască şi au ornat brioşele aduse de echipa Dr. Oetker. Cele mai frumos decorate ouă au fost aranjate în coşulete de nuiele pe un mănunchi de iarbă, iar la final toţi copiii s-au bucurat de cadourile primite de la Dr. Oetker.

Această acţiune reprezintă piatra de temelie a unui parteneriat pe termen lung Dr. Oetker – SOS Satele Copiilor, al carui obiectiv fundamental este respectarea dreptului la o viaţă de familie. Dr. Oetker a descoperit în SOS Satele Copiilor România un partener care pune în valoare viaţa în familie, cu toate valorile ei pozitive, pentru cât mai mulţi copii. Sprijinul pe care Dr. Oetker îl oferă în acest proiect nu este condiţionat de achiziţia de produse proprii. Angajamentul de acordare a sprijinului pentru familiile din proiectele gestionate de SOS Satele Copiilor România se bazează doar pe simţul responsabilităţii sociale faţă de instituţia familiei, care a ocupat întotdeauna un loc foarte preţios în setul de valori asumat de Dr. Oetker.

Bucuresti, 28.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *