free download 78 travel guides written by experts

Dr. Oana Taban: “Serviciile dentare dedicate copiilor

vor reprezenta 20% din totalul cifrei de afaceri  a reţelei de clinici DENT ESTET, în 2008”

Conform reprezentanților DENT ESTET, clinicile de stomatologie din România se orientează tot mai mult către soluții de nișă, prin lansarea unor concepte inovatoare, de tipul DENT ESTET Kids Reţeaua de clinici DENT ESTET, liderul pieţei serviciilor dentare din România, estimează că pacienţii copii vor reprezenta 20% – 25% din totalul numărului de persoane care vor solicita serviciile clinicii anul acesta. Având în vedere creşterea interesului pentru acest tip de îngrijire de specialitate, DENT ESTET lansează pe piaţa românească un concept inovator, de clinică stomatologică dedicată exclusiv copiilor. 

DENT ESTET Kids va fi prima clinică dentară pentru copii, din România. Investiţiile pentru lansarea clinicii DENT ESTET Kids, în pregătirea personalului specializat, aparatură şi locaţie, se vor ridica la 500.000 RON. DENT ESTET Kids va fi lansat în septembrie 2008, într-o locaţie situată în Piaţa Charles de Gaulle.

Reprezentanţii DENT ESTET consideră că în următorii ani investiţiile în serviciile de stomatologie dedicate copiilor vor creşte cu 5% în România.

„Serviciile dentare, orientate către copii, se află încă într-un stadiu incipient de dezvoltare în România, comparativ cu piețele mature din Europa de Vest și SUA. De aceea, considerăm că influenţa, know-how-ul şi tehnologia pe care celelalte piețe, le oferă, trebuie fructificate şi aplicate pe plan local, pentru a propune cele mai bune servicii pacienţilor noștri. Ne așteptăm ca acest segment să înregistreze un ritm de creștere de 30% în următorii ani”, declară Dr. Oana Taban, Managing Partner DENT ESTET.

Noul concept, DENT ESTET Kids, va introduce, pe lângă orientarea exclusivă către copii, noi tratamente special create pentru aceştia. Tehnici precum inhalosedarea (sedarea cu protoxid de azot), sau chiar hipnoza, folosită sub îndrumarea cunoscutului Dr. Cristian Andrei, neuropsihiatru pentru copii şi adolescenţi, vor reduce necesitatea folosirii anesteziei generale, iar consilierea psihologică pre şi post tratament va avea rolul de a transforma orice tratament, într-o experienţă medicală plăcută.

DENT ESTET a înregistrat în 2007 o cifră de afaceri în valoare de 3.119.202 RON, în creştere cu 78% faţă de 2006, iar pentru 2008 reţeaua îşi propune o creştere a business-ului cu 35%, la 4.210.922 RON.

Prin obţinerea certificării ISO 9001:2000, care atestă capacitățile clinicii de a furniza servicii dentare de înaltă calitate, DENT ESTET devine prima și singura clinică stomatologică din România care a implementat un sistem de certificare a managementului calității.

Bucuresti, 17.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *