free download 78 travel guides written by experts

Dr. Josef Reiter aduce o experienţă internaţională valoroasă în calitate de director general al BMW Group România

Dr. Josef Reiter a preluat funcţia de director general al BMW Group România de la începutul lunii decembrie. Acesta vine cu o experienţă internaţională valoroasă, cu o carieră de peste 25 de ani la BMW Group.

În ultimii cinci ani, Dr. Reiter a condus divizia globală BMW Group Web, cu responsabilitatea de a contura strategic platforma globală de comunicare on-line a companiei, asigurând transformarea acesteia de la un instrument informaţional şi de marketing către un punct de vânzare digital.

Dr. Reiter a condus în trecut şi alte două pieţe din Europa Centrală şi de Sud-Est: Slovacia şi Republica Cehă. Totodată are o vastă experienţă IT, sales şi marketing, ocupând poziţii diferite în cadrul BMW Austria, BMW Group în Munchen şi în BMW Group Coreea de Sud.

„BMW Group România are un potenţial puternic pentru viitor, în ciuda condiţiilor de piaţă volatile. Am descoperit aici o echipă locală dedicată – acestea este cel mai important atu pentru succesul local al mărcilor noastre”, a declarat Dr. Reiter.

Dr. Josef Reiter, Managing Director BMW Group Romania

Dr. Josef Reiter îl înlocuieşte pe Wolfgang Schulz, care va prelua o nouă poziţie de conducere în Germania. Wolfgang Schulz a condus BMW Group România pentru o perioadă de 5 ani în care compania a înregistrat o creştere puternică şi o dezvoltare stabilă a reţelei de dealeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *