free download 78 travel guides written by experts

Dove lanseaza campania “Ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi cu Oana Cuzino”

Dove crede ca orice femeie are dreptul la frumuseste, ingrijire si fericire. Dove stie ca frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa, catifelata si un par minunat pe care orice femeie le poate obtine printr-un ritual de ingrijire zilnic si lanseaza o noua campanie de constientizare a importantei ingrijirii zilnice. 

Dezvoltata de Dove impreuna cu Oana Cuzino, medic primar geriatru si doctor in stiinte medicale, campania incurajeaza femeile sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite, ce le vor ghida spre descoperirea frumusetii lor adevarate.

Noua campanie Dove intitulata “Ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi cu Oana Cuzino” explica faptul ca o piele hidratata, parfumata si placuta la atingere, un par sanatos si stralucitor, o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos sunt elementele care ne fac sa ne simtim frumoase, increzatoare si mandre de realizarile noastre personale si profesionale.

“Dove stie o femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea, de aceea isi respecta intotdeauna promisiunea facuta consumatorilor sai si ofera produse de foarte buna calitate ce au beneficiu distinct hidratarea, impreuna cu o experienta senzoriala de exceptie. Prin intermediul campaniei „Ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi cu Oana Cuzino” ne dorim sa fim aproape de sufletul femeilor – tinere, mame, fiice – si le incurajam in potentarea frumusetii naturale prin ingrijire zilnica cu produse potrivite” afirma Oana Davidoglu, Personal Care Category Marketing Manager USCE.

„Fiecare femeie este frumoasa si unica. Ceea ce trebuie sa nu uitam este faptul ca, desi uneori sunt momente in care nu simtim acest lucru, trebuie doar sa privim mai atent in interiorul nostru, sa ne acordam mai mult timp pentru ingrijire si atunci sigur vom descoperi frumusetea ce ne caracterizeaza. In plus, sanatatea si frumusetea pielii se regasesc in ingrijirea si atentia pe care o acordam ritualului nostru zilnic de frumusete si a produselor de ingrijire pe care le folosim. Urmand cei 5 pasi de ingrijire zilnica Dove, vei obtine un efect maxim de frumuseste si incredere in tine” ne sfatuieste Oana Cuzino.

Oana Cuzino este jurnalist de televiziune si presa scrisa si directorul editorial al brand-ului „Ce se intampla, doctore?”, primul brand transmedia din Romania dedicat femeilor, ce cuprinde revista, site, emisiune TV si videochat dezvoltate sub acelasi nume. Autoare a cartilor „Frumusetea nu este o misiune imposibila” si „Sunt gravida, ce sa fac?”, Oana Cuzino a fost anul trecut Leading Ambassador in campania „Ambasadoarele Dove”, ce a avut ca scop promovarea frumusetii adevarate si a feminitatii.

Campania Dove „Ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi cu Oana Cuzino” va fi sustinuta pe intreaga perioada a acestui an prin materiale dedicate atat la punctul de vanzare, cat si la consumator si va fi exploatata in canalele media – internet, presa si prin actiuni de PR.

Bucuresti, 04.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *