free download 78 travel guides written by experts

Double A lanseaza pe piata romaneasca hartia de copiator clasa A care produce energie verde

Hartia de copiator Double A este fabricata de Double A (1991) Public Company Limited, una dintre fabricile de hartie din lume cu cea mai avansata tehnologie de productie. Hartia de copiator Double A este produsa in fermele din Thailanda contractate de-a lungul anilor adaugand pentru micii fermiei castiguri suplimentare. Copacii astfel plantati absorb dioxidul de carbon din atmosfera si elimina oxigenul. Fabrica Double A, prin procedurile sale de productie a stabilit un reper al industriei in responsabilitatea fata de mediu. Double A foloseste apa dintr-un rezervor special construit de 36 milioane metri cubi care colecteaza apa de ploaie folosita la fabricarea hartiei in timp ce apa reciclata este folosita la irigarea plantatiilor inconjuratoare. In plus, Double A foloseste deseurile de materie prima pentru obtinerea electricitatii pentru fabrica, economisind 340 milioane de litri de ulei anual. Acest lucru genereaza mai multa energie decat fabrica poate utiliza, surplusul fiind trimis catre reteaua locala. Hartia de copiator Double A si produsele de birotica sunt prezente in mai mult de 120 de tari din intreaga lume inclusiv in Romania incepand din acest an.

Double A a ales tehnologii de productie inovative si de calitate, astfel incat toate sursele de materii prime folosite se transforma in hartie de cea mai buna calitate cu impact redus asupra mediului. Hartia Double A a trecut cu succes testul de calitate, "fara blocaje de hartie".

7 Avantaje ale hartiei Double A

1. Proprietati bune de rulare: datorita utilajelor rotative moderne care taie colile de hartie, blocajele sunt diminuate considerabil.
2. Claritatea imprimarii: suprafata neteda a hartiei permite o absorbtie buna a tonerului ducand astfel la o calitate a copiei similara cu cea a originalului.
3. Netezime excelenta: datorita fibrelor de celuloza provenite din materii prime atent selectionate, Double A poate controla calitatea propriei producţii de hârtie . Fiecare coală de hârtie are o suprafaţă extrem de neteda, fiind optima pentru imprimare şi copiere.
4. Luminozitate: folosirea de materii prime de cea mai buna calitate si a proceselor tehnologice de productie moderne confera hartiei un grad ridicat de alb, in consecinta un contrast de imprimare ridicat.
5. Prelungeste performanta copiatorului: marginile ascutite ale hartiei contribuie la efectul antistatic in timpul imprimarii sau copierii. Cantitatea scazuta de praf reduce uzura copiatorului.
6. Imprimarea pe ambele parti: opacitatea ridicata a foii de hartie Double A provine dintr-o inovatie speciala a materiilor prime,rezultand in utilizarea optima a ambelor parti.
7. Perioada mai lunga de pastrare a documentelor: selectionarea materiilor prime de cea mai buna calitate si folosirea tehnologiilor moderne fara acid confera o perioada de pastrare mai mare a documentelor.

Hartia Double A este diferita fata de alte marci de hartie pentru copiator în multe sensuri, incepand chiar cu modul in care a fost gandit tot procesul de productie al acesteia.

Inca din prima zi , Double-A a inventat propriul sau tip de arbore , numit "Arborele de Hartie Double A’ folosit ca o sursă durabilă şi regenerabila de materie prima. De aici vine conceptul de "hartie Double-A din Khan-Na", un concept unic care impartaseste o multitudine de avantaje în intreaga lume:
1. Hartia care ajuta la combaterea încălzirii globale: încurajarea agricultorilor să crească arborele de hartie Double A pe marginile plantatiilor de orez vine ca un catalizator pentru reimpadurirea zonelor parasite; acest lucru duce la cresterea numarului spatiilor verzi, care, la rândul său vor servi la absorbirea dioxidului de carbon, principala cauza a încălzirii globale.
2. Hartia care produce 5 miliarde baht venit suplimentar agricultorilor thailandezi: in paralel cu preocupările sale de mediu active, Double- A ţine, de asemenea, ca responsabilităţile sale sociale să fie o prioritate de vârf. Campania Double-A pentru agricultura arborelui de hartie este pusa în aplicare pentru a ajuta agricultorii sa câştige un venit suplimentar faţă de ceea ce câştiga din culturile lor
3. Hartia care produce energie verde: mai mult decât atât, toate subprodusele şi resturile din procesul de producţie de hârtie vor fi folosite la randul lor. Scoarta de copac, aşchiile de lemn subdimensionate si lignina, care reprezinta deşeuri reziduale sunt utilizate ca biomasa pentru a genera energie electrica necesara functionarii fabricii.

Despre Double A Romania

Incepand cu anul 2012 pe piata romaneasca a fost intregistrata compania Double A. Compania asigura servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii ca reducerea costurilor, preluarea comenzilor si optimizarea proceselor de business. Double A Romania ofera, atat companiilor cat si clientilor individuali, branduri noi de hartie de copiator de inalta calitate pentru adminiatrarea eficienta a documentelor.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *