free download 78 travel guides written by experts

Doua zile de strategie si inovatie in PR

In perioada 28-29 octombrie 2008 va avea loc PR Innovation Conference, un eveniment de doua zile dedicat inovatiei si strategiei in relatii publice. Conferinta este organizata la Howard Johnson Grand Plaza Hotel de catre Evensys in colaborare cu agentiile Ogilvy PR, Pleon Graffiti si V+O Communication. Evenimentul este sponsorizat de Arctic. PR Innovation Conference propune o radiografiere a tuturor provocarilor cu care practicienii se confrunta astazi intr-un mediu de comunicare dinamic, oferind totodata un ghid complet al celor mai inovative tactici si tehnologii de comunicare. Vor fi doua zile dedicate tendintelor de comunicare in mediul corporativ si noilor coordonate ale relatiilor publice contemporane.

Prima zi a evenimentului, 28 octombrie, cuprinde o serie de conferinte care vor aborda subiecte precum punctele-cheie in managementul relatiilor publice interne sau cum pot contribui relatiile publice in construirea imaginii unui angajator de succes. Vorbitori internationali si locali vor discuta despre managementul reputatiei si tehnici prin care reputatia poate fi masurata, despre rolul relatiilor publice in construirea relatiilor durabile cu stakeholderii, dar si despre provocarile si oportunitatile noilor canale media.

Cea de-a doua zi, 29 octombrie, va include seminarii aplicate sustinute de invitati internationali. Peter Lochbihler (Business Director pe Public Affairs, Pleon)va discuta despre conceptul de Public Affairs in contextul relatiilor publice, in cadrul unui seminar aplicat si foarte interactiv.

Peter Lochbihler are sapte ani de experienta in gestionarea strategiilor de public affairs, fiind un entuziast si fin observator al activitatilor Uniunii Europene. Din pozitia de Business Director pe Public Affairs in biroul din Bruxelles al agentiei Pleon, Peter coordoneaza conturi internationale importante, expertiza sa cuprinzand arii variate, de la IT pana la transport si sanatate, acordand o atentie deosebita mediului si protectiei consumatorului. Coordonarea campaniilor pan-europene este una din activitatile-cheie ale rolului sau de supervizare a conturilor internationale, Peter fiind desemnat de curand director al departamentului European Practice Group Public Affairs in cadrul Pleon Europa.

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteti accesa www.prinnovation.ro.

Bucuresti, 07.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *