free download 78 travel guides written by experts

Doua seriale populare se intorc pe HISTORY®

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România1, va încheia această lună cu două premiere: un nou sezon al emisiunii „Războiul Transportatorilor” și episoade noi ale serialului „Pe urmele antichităților”. Cel de-al 6-lea sezon din „Războiul Transportatorilor” va fi difuzat începând cu 28 aprilie și aventurile inedite din „Pe urmele antichităților” începând cu 27 aprilie.

În acest nou sezon al serialului „Războiul Transportatorilor”, care va fi difuzat în fiecare joi, de pe 28 aprilie, la orele 22:00, transportatorii competitivi se vor confrunta cu provocări noi, supra-dimensionate, problematice și ciudate. Aceștia sunt dispuși să facă orice, pentru a transporta articolele de care cărăușii tradiționali se feresc. În fiecare zi, sute de transporturi sunt licitate și cel care oferă cel mai puțin, câștigă. Abia în acel moment începe provocarea, când el trebuie să găsească soluții pentru a-și duce la bun sfârșit obligația. Fie că sunt începători sau experimentați, niciun transport nu e prea mare pentru acești profesioniști. În acest nou sezon, Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi iubita lui pisică Muffy se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris este printre cei mai deosebiţi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el. Cât timp Chris e pe drum, iubita şi asociata lui Robbie îi găseşte încărcături şi îi planifică trasee în timp ce se ocupă de fiul lor, Carter.

De asemenea, episoade noi din sezonul al 6-lea din „Pe urmele antichităților” vor fi difuzate în fiecare luni, începând cu 27 aprilie, la orele 22:00. Serialul îi prezintă pe Mike Wolfe și Frank Fritz, cei doi anticari profesioniști care călătoresc în lung și în lat în cautarea unor comori ascunse. Nimic nu îi poate opri pe acești detectivi ai antichităților, experți anticari și, în același timp, istorici, care sunt pregătiți să facă orice pentru a descoperi comori ascunse. Pe drum, ei întâlnesc oameni ale căror povești oferă o perspectivă nouă asupra vieții și istoriei, în locuri precum Londra sau o sală de licitații din Arkansas.

Mai multe informații despre seriale sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

1
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Martie 2015, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 20.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *