free download 78 travel guides written by experts

Doua seriale populare revin

pe HISTORY®: „Colectia de la Count’s Kustoms” si ”Razboiul transportatorilor”

În octombrie, HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România1, va difuza noi sezoane ale serialelor „Colecţia de la Count’s Kustoms” şi ”Războiul transportatorilor”.

Din 7 octombrie, în fiecare marţi de la 23:00, ”Războiul transportatorilor” se întoarce la HISTORY® cu al patrulea sezon. Mai mulţi antreprenori au descoperit că pot face avere transportând articole de care alţii se feresc. Fiecare episod pătrunde în lumea competitivă a acestor transportatori curajoşi, care se luptă pentru oportunitatea de a transporta încărcături problematice. Competiţia începe la uShip, cea mai mare casă de licitaţii online a transportatorilor independenţi. De la încărcăturile agabaritice la cele cu adevărat bizare, aceşti curajoşi transportă orice dacă preţul este bun.

A treia serie a serialului de succes „Colecţia de la Count’s Kustoms” continuă în fiecare joi la 22:00, din 9 octombrie. Marele iubitor de maşini sport şi motociclete americane, Danny “Contele” Koker, se întoarce pe HISTORY®. În Las Vegas, unde majoritatea oamenilor pariază cu jetoane, Danny pariază pe maşini şi motociclete. Când vede un autovehicul pe care îl vrea, va face tot ce poate pentru a-l cumpăra. Cu ajutorul prietenului său Kevin, mâna lui dreaptă, al lui Horny Mike, specialistul în vopsitorie, şi al lui Roli, el trebuie să restaureze, să modifice şi să vândă maşinile rapid, pentru ca atelierul său din Vegas să rămână pe profit.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Septembrie 2014, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 06.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *